MikroGrow vauhdittaa mikroyritysten kasvua verkostossa

Digitalisaatio muuttaa ostokäyttäytymistä – mitä mikroyrityksen pitäisi huomioida? Kaikkea ei kannata tehdä itse – miten saada hyötyä verkostoista? Miten saada visuaalinen markkinointi ja imago kuntoon, saada kannattavaa kasvua ja positiivista näkyvyyttä – suuntana kenties kansainväliset markkinat? Asioita, joihin näkemystä ja ajatuksia on kauhottavissa MikroGrow-hankkeen ydinryhmäilloissa. Tavoitteena kaikkinensa rakentaa Pohjois-Savon alueelle mikroyritysten ja muiden yritysten kanssa toimivien tahojen kokeiluperusteinen kasvu- ja vientikokeiluverkosto.

Mikroyrittäjien ”savolaesta” työpajasta, MikroMatch-yritystreffeistä lisätietoa osoitteessa: https://tinyurl.com/mikromatch

Videohaastattelussa ennen tiistai-illan MikroGrow Varkauden ydinryhmän kokoontumista Navitas Yrityspalveluiden yritysasiantuntija Petra Ryymin.

Jätä kommentti