Savon OTE – matkalla muutoksessa kohti osallisuutta tukevaa toimintaa

 

Savon OTE -hankkeen työn tuloksista kuultiin Varkaudessa pidetyssä tilaisuudessa, jossa kuultiin asiantuntijapuheenvuoroja avotyötoiminnan ja osallisuuden toteutumisen tulevaisuuden näkymistä kehitysvammaisten osalta. Äänihaastattelussa hankkeen asioista kertoo monipalvelukeskuksen johtaja Jenni Rytkönen.

Vaalijalan kuntayhtymä on pilotoinut Savon OTE -hankkeessa palveluita neljällä paikkakunnalla – Mikkelissä, Kuopiossa, Varkaudessa ja Pieksämäellä. Kaksivuotisessa (2017-2018) hankkeessa on kehitetty matalankynnyksen osallisuutta ja toimintakykyä tukevaa toimintaa heikossa työmarkkina-asemassa oleville henkilöille. Tämän vuoden lopussa päättyvän kärkihankkeen rahoittajana toimii sosiaali- ja terveysministeriö ja hanketta koordinoi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Jätä kommentti