Eteisvärinä teemana terveysillan luennoilla

 

”Elämä eteisvärinän kanssa” -otsikolla illan aikana luennoi KYS Sydänkeskuksen sairaanhoitaja Katja Soininen.

Äänihaastattelussa kardiolologi Juhani Sneck, jonka luennon aiheena oli ”Eteisvärinä – sairauden tunnistaminen”.

Maailman Sydänpäivää vietetään lauantaina 29.9. 2018. Ajankohtaista asiaa sydämen eteisvärinästä ja sen hoidosta kuultiin Varkaudessa Savon Sydänpiiri ry:n ja Varkauden Sydänyhdistys ry:n järjestämässä tilaisuudessa, jossa luennoivat kardiologi Juhani Sneck ja KYS Sydänkeskuksen sairaanhoitaja Katja Soininen. Avoimessa ja maksuttomassa tilaisuudessa oli ennen luentoja mahdollisuus tutustua Savon Sydänpiirin ja Varkauden Sydänyhdistyksen toimintaan ja saada opastusta pulssintunnusteluun sekä koko illan ajan nauttia hedelmä- ja mehu- sekä vesitarjoilusta – oltiinhan terveysasioiden parissa. Ja paikalla ilahduttavan runsaasti väkeä.

 

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Jätä kommentti