Syksyn toisen Klubin teemana parisuhde

Varkauden Teatterin tunnelmallisissa tiloissa jatkuvat Klubit keskiviikkona 3.10. klo 19. Ilta on suunnattu kaikille parisuhteessa eläville, niissä pettyneille ja niistä haaveileville. Iltaa isännöivät teatterinjohtaja Kari Suhonen ja näyttelijä Eeva Aitta. He avaavat kuulijoille Yksin sinun -kantaesitystä, joka saa ensi-illan Varkauden Teatterissa perjantaina 5.10.

Illan aikana esiintyy myös kajaanilainen Vailla Vailla! kokoonpano feat. Eija Kettunen Kangaslammilta. Jan E. Winterin ja Mira B. Winterin laulut ovat syntyneet kahden välissä. Ne kertovat kaipauksesta, luopumisesta ja rakkaudesta. Lavalla musisoivat Esa Kinnunen (kitara, basso, banjo, laulu), Jarmo Kinnunen (kitara, laulu), Tarja Kerttula (laulu, joku soitin) ja Timo Rantanen (rytmisoittimet, laulu). Laulujen lomassa kuullaan Konstantinos Kavafiksen runoja ja lauletaan yhdessä .Tunnelmaan mukaan voi tulla yksin tai yhdessä – ja lava on vapaa.

Klubi-illan tapahtumapaikka on Varkauden Teatterin aulalämpiö. Teatteri-Baari palvelee yleisöä koko tapahtuman ajan. Klubi-illan arvioitu kesto on 1,5-2 tuntia. Lippukassa on avoinna ma-pe klo 10-17 ja ovimyynti avautuu tunti ennen Klubin alkua.

Jätä kommentti