Dekkarit-festivaalin kirjoituskilpailun satoa: Rikosaalto-kirja

Kesällä 2018 pidettiin Varkaudessa kolmas Dekkarit-festivaali. Siihen liittyen järjestettiin myös valtakunnallinen rikosaiheinen kirjoituskilpailu. Kilpailun parhaimmistosta on koottu tämä kirja!

Teoksen kustantaja, Klubin kirjasto, haluaa ilmaista syvän kiitollisuuden tekijöille ja yhteisöille, jotka antamallaan suoranaisella tuella tai työpanoksella ovat tehneet mahdolliseksi tämän teoksen ilmestymisen sähköisenä kirjana: kaikki kirjan kirjoittajat, Teemu Kantonen ja Mikko Lehtinen, jotka omalla sitoutumisellaan ja pitkäjänteisyydellään saattoivat tämänkin projektin maaliin, sekä kaikki ne Vapaaehtoiset, jotka olivat 2018 rakentamassa Dekkarit 2018 – Rikospaikkana Varkaus tapahtumaa. Erityiskiitos Ari Wahlstenille, joka laittoi itseään likoon ennen kokemattomalla tavalla. Yhteisöistä kiitoksen osoitamme Suomen Dekkariseuralle, Mauri Sariola Seuralle, Warkaus-Seuralle, Hukka-Pallon Kulttuurijaostolle sekä Kustantamo Reunalle.

Klikkaa alta luku, johon haluat siirtyä! Tai jos haluat tulostaa koko kirjan, voit ladata sen tästä pdf-muodossa. Julkaisemme kirjan lukuja blogissa muutaman viikon ajan päivittäin!

Rikosaalto-kirja

 1. Dekkarit-festivaalin kirjoituskilpailun satoa: Rikosaalto-kirja
 2. Tuomarit ja teloittajat
 3. Vapaus punatähti
 4. Perhosvaikutus
 5. Peilikuvat
 6. Höyrypaatti
 7. Uuni
 8. Ruostumatonta terästä
 9. Kunnes toisin todistetaan
 10. Taivaanpankko
 11. Palanut silmukka
 12. Piru seinässä
 13. Pahan palkka
 14. Majatalo
 15. Askeleet
 16. Haalea Madonna
 17. Konepajan Maestro
 18. Raportti
 19. Silmästä silmään
 20. Verstas
 21. Ämmäkosken viides uhri

Jätä kommentti