Salli Parikka Wahlberg kuvataidepäivän vieraana Väinölässä

 

Kuvittaja, graafikko ja kuvataiteilija Salli Parikka Wahlbergin taiteilijauraan liittyy paljon muutakin. Äänihaastattelussa hän kertoo lisää.

Mistä syntyy sana ja kuva – kertomassa Taidekeskus Väinölässä oli taiteilija Salli Parikka Wahlberg, joka tunnetaan erityisesti lastenkirjojen kuvittajana. Hän on kuvittanut runsaasti myös oppikirjoja, joista tuorein on pohjoissaamenkielinen aapinen Áppes. Syksyllä 2016 ilmestynyt Hiiriukin synttäriomena on Tmi Salli Parikan kustantama satukirja, jonka Salli Parikka Wahlberg on kirjoittanut, kuvittanut ja taittanut. Kirjan ruotsinkielinen versio on Morfars Födelsedagsäpple ja englanninkielinen versio Granpa Mouse´s Birthday Apple. Ja tulossa on uutta…

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

2 kommenttia artikkeliin ”Salli Parikka Wahlberg kuvataidepäivän vieraana Väinölässä”

Jätä kommentti