Virpi Pekkala Tarinoiden taikaa -tuokiossa Varkaudessa

 

Keijumaalaus syntyy nopsaan tahtiin. (Kilkkaa kuva suuremmaksi.)

Kuvittaja Virpi Pekkala äänihaastattelussa Vekara-Varkaus -työpajan päätyttyä Taidekeskus Väinölässä Varkaudessa.

Postikortteja Virpi Pekkala on taiteillut yli 50 vuotta ja vuonna 2017 Suomen postcrossingyhdistys ry valitsi hänet vuoden taiteilijaksi. Postcrossaajien keskuudessa hänen postikorttinsa ovat tunnettuja ja haluttuja – myös Suomen ulkopuolella. Suomessa toimii aktiivisesti vuonna 2003 perustettu Virpi Pekkala -kerho, joka on Pekkalan korttien keräilijöiden ja lähettäjien yhdistys.

Postikorttien lisäksi Virpi Pekkalan tuotantoa on nähty mm. Postin julkaisemissa postimerkeissä, useiden kirjojen kuvituksissa ja joulukalentereissa. Hänen kuvituksiaan on käytetty muissakin tuotteissa – esimerkiksi astiastoissa, tekstiileissä, kalentereissa, tauluissa ja pakkausmateriaaleissa.

Jätä kommentti