Toivottu Vauvakino-esitys Varkauden Maximiin

Varkauden Maximissa järjestetään keskiviikkona 18. huhtikuuta klo 12.00 toivottu Vauvakino-esitys. Elokuvana nähdään suosittu kotimainen komedia Yösyöttö. Eve Hietamiehen menestysromaaniin perustuvan elokuvan pääosassa on Jussi-ehdokkuuden roolistaan saanut Petteri Summanen.

Vauvakino on tarkoitettu pienten vauvojen perheille, joiden normaalisti lastenhoidollisista syistä saattaa olla vaikea päästä elokuviin. Vauvakinonäytökseen voi tulla päiväsaikaan vauvan kanssa, ja silti nauttia elokuvaesityksestä.

Vauvakino-esitys järjestetään kokonaan pienten lasten ehdoilla. Näytöksessä voi vapaasti leikkiä lapsen kanssa, hyssytellä, syöttää ja muutenkin hoitaa lasta kenenkään siitä häiriintymättä. Teatterisalissa on elokuvan aikana himmennetyt valot ja normaalia matalampi äänenvoimakkuus. Teatterin tiloista löytyy hoitopöytä vaipan vaihtoa ja mikroaaltouuni ruoan lämmitystä varten. Esityksessä on väliaika, jonka aikana on kahvitarjoilu. Vauvan kantokopan tai turvaistuimen voi ottaa mukaan saliin.

Näytöksen hinta sisältää kahvitarjoilun. Näytöksessä ei ole numeroituja paikkoja.

Jätä kommentti