Ahti soi antejaan – vaihtelevasti

 

Eero Karvinen toimi perhepilkin yhteyshenkilönä. (Klikkaa kuva suuremmaksi.)

Kolmatta kertaa järjestetty Puurtilan perhepilkki -tapahtuma kokosi porukkaa kokemaan kalaonneaan ja saamaan raitista ilmaa Varkaudessa – lähtöpaikkana kisaan oli Puurtilan seurakuntakoti. Kyseessä oli ”kaiken kalan kisa”. Päivän suurimman saaliin onki Matti Tolvanen tuloksellaan 2200 g. Naisten sarjan paras oli Tarja Tolvanen tuloksellaan 1210 g ja lasten sarjan paras Niklas Tolvanen tuloksellaan 290 g.

Mutta miten olisi käynyt, jos erään junioripilkkijän avannosta olisi hauki saatu jäänpinnalle. Mutta kun kala ei mahtunutkaan avannosta läpi ja naps – siima poikki. Ja tämä tarina on tosi.

Kisan keskuspaikkana oli seurakuntakodin kota, jossa makkara ja mehu maistuivat. Ja pöytä oli täpötäynnä palkintoja.

Äänihaastattelussa Eero Karvinen Puurtilan Vetomiehet ry:stä – ennen perhepilkin käynnistymistä.

Puurtilan perhepilkki -tapahtuman sarjojen viisi parasta: Lapset: 1) Niklas Tolvanen, 290 g, 2) Aatu Tuohimaa, 100 g, 3) Eppu Ryynänen, 80 g, 4) Onni Tuohimaa, 70 g, 5) Miika Remonen, 50 g. Naiset: 1) Tarja Tolvanen, 1210 g, 2) Laura Lepistö, 790 g, 3) Miia Kuronen, 380 g, 4) Päivi Korhonen 290 g, 5) Anne Kuronen, 250 g. Miehet: 1) Matti Tolvanen, 2200 g, 2) Matti Tyrväinen, 900 g, 3) Hessu Voutilainen,  750 g, 4) Hannu Levänen, 580 g ja Mikko Pitkänen, 580 g.

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Jätä kommentti