Ystävänpäivän tapahtuma museossa

Spread the love
Eija Kettunen laulaa tangoja ystäville museon Ystävänpäivän tapahtumassa. (Klikkaa kuva suuremmaksi.)

Ystävä on museossa! Ystävänpäivän tapahtuma järjestetään sunnuntaina 11.2.2018 klo 10-16 Varkauden museossa. Varkauden museoiden ja Varkauden museonystävien yhteinen Ystävänpäivän tapahtuma tarjoaa rakkautta ja ystävyyttä tangojen, tekstien ja leivonnaisten muodossa Joel Lehtonen ja taiteilijaystävä -näyttelyn päätöspäivänä.

Varkauden Museonystävien Pieni Rakkauskahvila (pop-up) palvelee museovieraita klo 11-15. Jo perinteeksi muodostuneet pinkkiin kuorrutukseen pukeutuneet ystävänpäiväleivonnaiset sekä herkulliset pullat nautitaan tälläkin kertaa museon yläkerrassa. Kahvilassa museovieraille on luvassa myös hauska tietovisa kuuluisista pariskunnista.

Tapahtuman välipaloina kuullaan otteita kirjailija Joel Lehtosen teksteistä, lukemassa ovat Kirja-Varkaus ry:n jäsenet.

Eija Kettusen konsertti Tangoja ystäville  on klo 12 ja klo 14. Eija Kettusen monipuolisen kuoroharrastuksen rinnalle on tullut viime vuosina tanssimusiikki, jossa hän onkin kilpaillut menestyksekkäästi: Seniorilaulajamestari 2010, Kainuun tangolaulun taitokisan voitto 2016 ja viimeisenä Tangomaestro 2017 sekä Laila ja Olavi-laulukilpailun seniorisarjan voitto 2017.

Jätä kommentti