Avomielinen Anneli vierailee Poleenissa

Spread the love

Avomielinen Anneli on riemastuttava musiikkikomedia naisen elämän ihanuudesta on koettavissa Kulttuurikeskus Poleenissa Pieksämäellä lauantaina 3.2. klo 19. Annelia eivät muiden mielipiteet hetkauta. Hän tahtoo elää täysillä ja nauttii joka hetkestä, vaikka välillä elämä potkii päähän. Leena Tammisen mittatilauksena Pauliina Hukkaselle kirjoittama komedia on kiertänyt ympäri Suomea. Kari Paukkusen taidokas ohjaus saa Annelin puhkeamaan kukkaan.

Annelia eivät pikkusielujen mielipiteet liikuta, eikä hän anna esteiden lannistaa itseään. Jos ei elämän suurin rakkaus kestä, aina löytyy uusi. Ja aina voi lohduttautua sillä, että muut eivät osaa pukeutua. Eivätkä muutkaan ole hoikkia. Ja muilla naisilla on yleensä väärä mies. Jossain Annelia odottaa se oikea mies. Ja oikeat laihdutusohjeet, jotka eivät rajoita syömistä ja juomista. Ja oikea kuntoilulaji, joka ei rasita, eikä vie aikaa. Ja oikea yleisö, joka ymmärtää, miten ihana Anneli on.

Jätä kommentti