Taitaja9 -finalistit ratkottiin aluekilpailussa

Taitaja9 on hyväntuulinen ja reipas kädentaitokilpailu, joka tempaa mukaansa niin peruskoulun 7.–9.-luokkalaiset kilpailijat kuin kannustusjoukotkin. Vauhdikas tapahtuma on erinomainen tapa tutustua eri ammattialojen työtehtäviin, jotka vaativat näppäryyttä ja luovuutta. 

Taitaja9 aluekilpailut järjestettiin keskiviikkona 24.1 Savon alueen peruskouluista jatkoon päässeille joukkueille Savonlinnassa. Taitaja9 kilpailussa on kolme vaihetta, keskiviikkona kisaan osallistuneet joukkueet ovat menestyneet aiemmin syksyllä järjestetyissä paikalliskilpailussa. Kisajoukkueita osallistui Iisalmesta, Vieremältä, Kuopiosta, Leppävirralta, Mikkelistä, Heinävedeltä, Pieksämäeltä, Juvalta sekä Savonlinnasta. Yhteensä päivän aikana kilpaili 15 joukkuetta, joista 4 joukkuetta jatkaa tietään Taitaja9-finaalin Tampereelle. Taitaja9- finaali on yksi osa valtakunnallista Taitaja-tapahtumaa, joka järjestetään toukokuussa 2018.

Tampereelle finaaliin etenivät 3-henkiset joukkueet Pieksämäeltä, Kuopiosta, Juvalta ja Heinävedeltä.

Jätä kommentti