Perinnekelkkoja luovutettiin

Warkaus-seura ry:n puheenjohtaja Jaakko Ikonen toivotti tervetuloa mäenlaskuun Warkauden Klubin takapihalle laskiaissunnuntaina 11.2.2018. (Klikkaa kuvaa suuremmaksi.)

Warkaus-seura ry:n toimesta on kuluvan vuoden aikana lahjoitettu käsityönä tehtyjä puisia perinnekelkkoja vuonna 2017 syntyneille varkautelaisille vauvoille Suomi100 -juhlavuoden merkeissä. Tämän vuoden osalta viimeinen kelkkojenluovutustilaisuus pidettiin Varkauden Kotiseutukeskuksen pihapiirissä lauantaiaamupäivällä 2.12.

Samalla saatiin tieto, että vuonna 2017 syntyneet vauvat perheineen ovat tervetulleita laskiaissunnuntaina 11.2.2018 Warkauden Klubin takapihalle mäenlaskuun. Kyseisenä päivämäärä perinnekelkkoja luovutetaan vuoden 2017 lopulla syntyneille varkautelaisille vauvoille. Tähän mennessä perinnekelkkoja on lahjoitettu 81 kpl.

Jätä kommentti