Vuoden viimeinen Klubi on pikkujouluisissa tunnelmissa

Varkauden Teatterin aulalämpiön tunnelmallisissa tiloissa jatkuvat Klubit keskiviikkona 13.12.2017 klo 19. Joulukuinen Klubi-ilta vietetään pikkujouluisissa tunnelmissa.

Joulupallojen välkkyessä nautitaan parhaasta jouluisesta musiikista. Vai mitä sanotte lauluista  ”Nisse- polkka”, ”Sylvian joululaulu” ja ”Joulumaa”. Pikkujouluisissa tunnelmissa kajautetaan  sisäkatto kaarelle yhteislaulun voimalla.  

Klubi-illan emäntänä on ihastuttava näyttelijä Maija Yrjölä.  Lavalle hänen kanssaan nousevat loistavat näyttelijät  Annikka Kaistinen, Sakari Kautto, Leena Liimatainen, Jukka-Pekka Löhönen, Markku Ryytty ja Ville-Veikko Valtanen. Säestyksestä vastaa Sami Ruutiainen. Kuten aina Klubi-illoissa – yllätykset ovat mahdollisia. Tunnelma vedetään kattoon ja viimeistään tuolloin alkaa joulun odotus.

Klubi-illan arvioitu kesto on 1,5-2 tuntia. Ovimyynti avautuu tunti ennen Klubin alkua.

Jätä kommentti