Varkauden Teatterin tämän syksyn toinen ensi-ilta on 18.11. ja tuolloin parrasvaloissa on satavuotiaan Allanin seikkailuja eri tapahtumapaikoilla. Kuvassa vasemmalta Mirja Ryytty, Sakari Kautto, Annikka Kaistinen, Markku Ryytty, Jukka-Pekka Löhönen, Jami Nykänen, Jussi Immonen, Leena Liimatainen, Petteri Ryytty ja Maija Yrjölä. (Kuva: Varkauden Teatteri/Sini Tullila)

Maailmanhistoriaa Allanin seikkailujen kautta

 

Ohjaaja Ville-Veikko Valtanen kertoo, että näytelmässä on hyvin komediallisia hahmoja – mukana myös totuudensiemeniä. (Kuva: Vesa Moilanen)

Allan on varsinainen velikulta, joka on elänyt uskomattoman tapahtumantäyteisen elämän. Satavuotiaan Allanin levollinen elämänviisaus on seuraavanlainen: ”Ainoa, minkä tietää varmasti, on että nyt on nyt, kaikenlaista tapahtuu ja elämässä käy niin kuin käy.” Kaikenlaista tapahtuukin seikkailukomediassa Satavuotias, joka karkasi ikkunasta ja katosi Varkauden Teatterissa. Äänihaastattelussa näytelmän ohjaaja ja lavastaja Ville-Veikko Valtanen.

Jätä kommentti