Kauhuyö Maximissa perjantaina

Spread the love

Kauhuyötä vietetään jälleen Varkauden Maximissa perjantaina 10.11. Hyytävinä kauhuväristysten aiheuttajina toimivat elokuvat Happy Death Day ja Jigsaw.

Kekseliäässä kauhuelokuvassa Happy Death Day opiskelijatyttö elää oman kuolinpäivänsä yhä uudelleen ja uudelleen aina tuiki tavallisesta aamuherätyksestä kohtalokkaaseen loppuunsa asti. Ainut keino päästä pois kuolettavasta oravanpyörästä on selvittää murhaajan henkilöllisyys.

Omaperäisen trillerin on ohjannut Christopher Landon ja pääosissa ovat Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken ja Laura Clifton.  Esitys pe klo 21.30.

Saw-kauhusarjan kahdeksas elokuva, nimeltään Jigsaw, saapuu kaupunkiin kalmaisin ketjuin. Kaupungista löytyy erilaisilla kammottavilla tavoilla loppunsa kohdanneita ruumiita. Kaikki tutkimukset osoittavat, että tekijä olisi jo kuollut tappaja, John Kramer. Elokuvan ovat ohjanneet Michael ja Peter Spierig, ja pääosissa nähdään mm. Tobin Bell ja Laura Vandervoort. Esitys pe klo 23.30.

Jätä kommentti