Eero Hyvärisen juhlavuoden näyttely Helsingissä

Spread the love

Leppävirtalaisen Eero Hyvärisen taidetta, akvarellimaalauksia, on juuri näinä aikoina täyttyvän ”täysien vuosikymmenien juhlavuoden” merkeissä Helsingissä esillä 27.10.2017 saakka – näyttelytilana Galleria4-Kuus. Kyseisessä Galleriassa hänen teoksiaan on ollut esillä aiemminkin.

– Eero Hyvärinen sanoi näyttelynsä avajaisissa, että hän maalaa niin pitkään kuin käsi, silmät ja järki pelaavat. Hänen kaikissa näyttelytöissään on upeasti samppanjanväriset kehykset – esillä syksyn väririemua, luontoa, Lapin maisemia ja kuvia Savosta. Ja miten ihanaa oli kuulla Eero Hyvärisen yksinlaulua näyttelyn avajaisissa, kertaa tapahtumia galleristi Militza Joki.

Galleristi Militza Joki esittelee Eero Hyvärisen teosta ”Narraajat”. Maalaus on jo myyty. (Kuva: Seija Paajanen) (Klikkaa kuvaa suuremmaksi.)
Elsa ja Eero Hyvärinen kuvattuna näyttelytilassa – Galleria4-Kuus, Helsingissä. (Kuva: Seija Paajanen)  (Klikkaa kuvaa suuremmaksi.)

Jätä kommentti