Ekumeeninen jenkka ja muita miltei virsiä

Spread the love

Pieksämäkeläisistä musiikin ammattilaisista ja harrastajista koostuva kokoonpano luo mielenkiintoisen kokonaisuuden meille kaikille tutuista lauluista ja kappaleista, jotka ovat koskettaneet ihmisten pyhän kaipuuta sisimmässämme.

Reformaation merkkivuoden kunniaksi koottu konserttikokonaisuus pitää sisällään suomalaisten musiikintekijöiden teoksia, mm. virsikirjaan jo useasti ehdotetut Unto Monosen Satumaan sekä Juice Leskisen Syksyn sävelen. Konsertti toteutettiin ensimmäisen kerran keväällä 2017 Pieksämäen Veturitorilla ja nyt se kuullaan hiottuna ja viimeisteltynä konserttisali-ympäristössä Kulttuurikeskus Poleenissa torstaina 28.9 klo 19 – ”Ekumeeninen jenkka…ja muita miltei virsiä”.

Solisteina ovat Mirja Kääriäinen, Satu Räihä, Essi Korhonen, Aki Hietala ja Pekka Kosonen.

Yhtyeessä soittavat Juha Rantala, Aleksis Laurila, Annu Hankilanoja, Aki Hietala ja Pekka Kosonen.

Musiikillinen tilaisuus kestää tunnin verran.

Jätä kommentti