Varkautelaista LVL-osaamista esillä Puumessuilla Jyväskylässä

Spread the love

Puu- ja bioenergia-alan johtava messutapahtuma kokoaa toimialan ammattilaiset Jyväskylään Paviljonkiin messuille 6.-8.9.2017 – Puumessut 2017 ja Bioenergiamessut 2017. Mukana messuilla on myös Navitas Kehitys Oy Varkaudesta ja esillä StoraEnson Varkauden LVL-tehtaan LVL-levyistä valmistettu, liikuteltava mökki ”Stiili”, jota kesän aikana on esitelty Varkauden lähialueen tapahtumissa.

Perinteisiä Puumessuja on järjestetty Jyväskylässä vuodesta 1989 lähtien. Syyskuun 2017 messutapahtuma esittelee saha- ja levyteollisuuden uusinta tekniikkaa, monipuolista puusepänteollisuutta ja huippunykyaikaista puuntyöstöteknologiaa sekä tuo kansainvälisiä tuulahduksia kalustamisen ja sisustamisen sektorilta unohtamatta biotalouden ja bioenergian uusimpia innovaatioita.

Samaan aikaan perinteisten Puumessujen kanssa järjestetään itsekin jo perinteeksi muodostuneet Bioenergia-messut. Mukana ovat mm. bioenergian raaka-aineet ja niiden valmistus, valmistusmenetelmät ja -laitteet, polttolaitokset, voimalaitokset ja polttoainetuottajat.

Jätä kommentti