Keskiviikkopäivänä 9.8. tehtiin myös tutustumiskierros Varkauden sairaalalla. Kuvassa (oikealta) Joroisten kunnanvaltuuston puheenjohtaja Sari Juutilainen, Varkauden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kari Rajamäki, kansanedustaja, eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Tuula Haatainen, Varkauden kaupunginhallituksen puheenjohtaja Timo Suhonen, Joroisten kunnanhallituksen puheenjohtaja Kimmo Ihalainen, Varkauden sosiaali- ja terveysjohtaja Seppo Lehto ja Varkauden terveydenhuollon vastaanottopalvelujen palvelualueen päällikkö Eija Ruotsalainen.

SoTe ja Varkauden-malli tarkastelun kohteena

Sosiaali- ja terveysasioihin liittyy paljon – kansalaisten useille elämänalueille. Mitä kuuluu sosiaali- ja terveydenhuollon uudistukselle, siitä kertoo äänihaastattelussa kansanedustaja, eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Tuula Haatainen.

Tuula Haatainen muistuttaa, että keskiössä on ihmisten hyvinvointi.

 

Jätä kommentti