Wäinölä Areenalla tapahtuu

Spread the love

Niin kauan kuin ihmiset ovat pohtineet elämänsä ja maailmansa tarkoitusta, tutkimusmatkaa olevaisen ytimeen on usein tehty kertomalla tarinoita. Lapsuuden sadut, runot, laulut kulkevat mukanamme läpi elämän ja toisinaan niistä syntyy kuvia ja päinvastoin jostakin sieluumme piirtyneestä kuvasta syntyy tarina.

Näitä asioita pohtivat panelistit Wäinölä Areenan tiistain 25.7. klo 15 alkavassa keskustelutilaisuudessa, jossa myös yleisö on vuorovaikutteisessa kohtaamisessa. Yhdessä luodaan tarinaa ja kuvaa vuorovaikutuksessa – kohtaamalla olevaisen äärellä. Paneelikeskustelun teemana on ”Tarinasta kuvaksi – kuvasta tarinaksi”.

Tapahtuman panelisteista ovat runoilija, kuvittaja, lauluntekijä, kääntäjä ja kulttuurin monitoimija Jukka Itkonen, naivisti Minna Lehväslaiho, taiteilija, runoilija, yrittäjä Heli Pukki ja Varkauden Kuvataideyhdistyksen puheenjohtaja Kati Paananen. Juontajana toimii Marja-Muusa Hämäläinen.

Panelisteille voi etukäteen lähettää kysymyksiä sähköpostitse osoitteeseen: info@taidekeskusvainola.fi

Jätä kommentti