Rantabulevardi veti väkeä Hertunrantaan

Spread the love

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Hertunrannan Rantabulevardi oli keskuspaikkana Warkaus PitStop 523-tapahtuman keskiössä perjantaina. Alkuiltapäivästä norsupalloturnauksen ystävyysottelussa Suomi päihitti Venäjän maalein 7-3. Turnauksen ottelujen aikana pelivälineitä kimpoili Huruslahden veteen. Ja jotta turnaus saatiin jatkumaan, marssiminen kauppaan ostamaan uusia norsupalloja.

Vapaasti sai taiteilla taideseinään, keppihevosrata oli vilkkaassa käytössä, musiikkia moneen makuun illan mittaan, Keski-Savon Järvipelastajat antoivat venekyytiä, iloista yhdessä oloa ja paljon muuta. Esimerkiksi Gringos Bandito Taco Challence – taconsyöntikilpailu.

Torstai-illan ohjelmassa oli Hertunrannan asiointilaiturin vihkiminen. Asiointilaituri on ollut käytössä puolisentoista kuukautta. Virallisen vihkimisen suorittivat Varkauden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kari Rajamäki ja Varkauden Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Aimo Aalto. Nauhanleikkauksen jälkeen seremonia jatkui siten, että Keski-Savon Järvipelastajat ry:n puheenjohtaja Erkki Korhonen ja Konttiravintola Mortonin yrittäjä Jarna Kaplas ”kastoivat” laiturin vesi-ilmapalloilla.

Jätä kommentti