Kaupungin verkkosivujen uudistus käynnissä

Spread the love

Varkauden kaupungin verkkopalvelualustan kehitystyössä aletaan lähestyä elokuista verkkosivujen beta-version julkaisua. Tällä hetkellä aurinkoisia kesäkelejä hyödynnetään verkkosivuston kuvamateriaalin tuotannossa.

Suurin osa tulevien sivujen kuvista ovat Savon ammatti- ja aikuisopiston opiskelijoiden osaamisen työnäytteitä.

– Tämä on yksi keino tuoda varkautelaista osaamista esiin, kertoo kaupungin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kaisu Tolvanen. Sakkyn opiskelijat Arttu Lindholm ja Niko Heikkinen sekä tuleva opiskelija Anni Heikkinen ovat kesäkuun alusta lähtien kiertäneet Varkautta kameroiden kanssa ikuistaen tapahtumia, ihmisiä ja alueita.

Kolmikon kuvat lähetetään sellaisenaan kaupungintalolle, jossa niin ikään Sakkyn opiskelija Roni Ikonen puolestaan käsittelee kuvat lopulliseen verkkosivuilla nähtävään muotoon.

– Koen, että tämä on erinomainen tilaisuus tuoda omaa osaamistani esille tulevaisuuden työnantajiani varten. Se, että minun kädenjälkeni on näkyvissä yhden suomalaisen kaupungin verkkosivuilla, merkitsee ansioluettelossani paljon. Ainakin näin uskon, miettii syitä projektissa mukanaololleen Roni Ikonen.

Opiskelijoita luotsaa ja vinkkejä kuvaamisen antaa varkautelainen valokuvaaja ja graafinen suunnittelija Sami Saarenheimo.

Jätä kommentti