Maaseudun superviikonloppu kutsuu Leppävirralle

Maaseutuparlamentti 2017 on Leppävirralla 1.-3.9. järjestettävä maaseudun superviikonloppu. Tapahtumassa tartutaan rohkeasti tämän päivän ja tulevaisuuden kriittisiin maaseutuaiheisiin ja nostetaan niitä päivän politiikan agendalle, esitellään huikeita menestystarinoita ja edistetään maaseudun toimijoiden, päättäjien ja median keskusteluyhteyksiä.

Suomessa ensimmäistä kertaa tässä laajuudessa järjestettävän Maaseutuparlamentin ohjelma on monipuolinen: mielenkiintoisia retkiä, työpajoja ja seminaareja, keskusteluja sekä Kumppanitori ja Sadonkorjuutori. Maaseutuparlamentin lopuksi julkistetaan ensimmäinen valtakunnallinen Maaseutupolitiikan julkilausuma.

Mahdollisuuksien gaalaillallisella palkitaan Suomen Kylätoiminta ry:n puolesta Valtakunnallinen Vuoden kylä, Kylätoiminnan tiennäyttäjät, Vuoden Maaseutukasvo ja Maaseututoimija. Kylähullujen kilta julkaisee Sadonkorjuuntorilla lauantaina seuraavan Valtakunnallisen Kylähullun. Torstaina 31.8.2017 aloitellaan maaseututeemalla Maaseutututkijatapaamisen merkeissä, tänä vuonna teemalla ”Maaseutu lähellä”.

Maaseutuparlamenttiin voi ilmoittautua linkistä:  www.maaseutuparlamentti.fi

Maaseutututkijatapaamisesta löytyy tietoa Maaseudun uusi aika-yhdistyksen sivuilta, http://www.mua.fi/maaseutututkijatapaaminen-2017/

 

Jätä kommentti