Hyvinvointiagenttien sydämet sykkivät kotikaupungilleen

Spread the love

Varkaudessa on rantaviivaa ja aaltoilevaa vettä keskellä kaupunkia, arkkitehtuurisesti merkittäviä ja kauniita alueita, korkeatasoista osaamista ja yrittämistä, valtakunnallisestikin huomionarvoisia tapahtumia sekä ennen kaikkea hymyileviä ja ystävällisiä ihmisiä. On vain onnistuttu pitämään nämä maakunnan ja jopa valtakunnan salaisuutena. Nyt on herätty kertomaan varkautelaisesta elämästä, asumisesta, osaamisesta, tapahtumista, paikoista ja ihmisistä muillekin.

Keväällä 2017 haettiin Varkaudelle hyvinvoinnin agentteja, jotka jalkautuvat kokeilemaan, testaamaan, nuuskimaan ja käyttämään palveluita sekä jakavat kokemuksensa myös muille. Etsittiin varkautelaisia, joiden sydän sykkii kotikaupungilleen. Varkautelaisia, jotka palavat halusta päästä kertomaan rakkaudestaan myös muille. Näistä sydämensä menettäneistä valittiin kuusi henkilöä Varkauden hyvinvointiagenteiksi: Jouni Korhonen, Sonja Lepola, Mira Leskinen, Kati Lyra, Pia Rothberg ja Jaana Tiitinen.

Hyvinvointiagentit jakavat positiivisia kokemuksia Varkaudesta kirjoittamalla, videoimalla tai vaikka sarjakuvaa piirtämällä. Agentteja pääsee seuraamaan osoitteessa beta.varkaus.fi/blogit/agentit

Näiden hyvinvointiagenttien lisäksi Varkaudella on myös oman toimintansa tai työnsä kautta agenttitehtäviä toteuttavia henkilöitä. Esim. helmikuussa lanseeratussa Kiitos kaveruudelle -toimintamallissa mukana olevat nyrkkeilijä Mira Potkonen, laulaja Petri Hervanto sekä Rendelin Jesse Haaja.

Jätä kommentti