Vekarameininkiä iltatorilla

Spread the love

Tämän kesän ensimmäinen iltatori Päiviönsaaressa tiistaina 13.6. taputeltiin Vekara-Varkaus-teeman merkeissä. Ihanaa, että meillä varkaudessa on Elviira ja Mukulele-yhtyen, joka veti heti kättelyssä mittavan setin musiikkia ja sai toriyleisön rytmiin mukaan koleahkossa säässä. Onneksi vettä ei tullut taivaalta – vettä tuli Ruukin Ruusa-patsaalla kesäiseen tapaan.

Värikästä touhua Päiviönsaaren torilla – tarkoitan torielämää, jossa voi bongata esimerkiksi Pohtimon ja Pionellan, Lähiönoidan ja ”rikollisen hyvää” eli heinäkuun lopun Dekkarit-festivaalin sisältöä. Lasten loruilulavalle on pikkuväkeä ihan tungokseen saakka – illan juontaja Satu Sepän jututettavaksi ja loruilemaan.

Torimyyjiltä löytyi myös vekaramaista ostettavaa ja koleaan säähän kesämieltä toi ainakin minulle kielo ja kasvomaalaus.

Seuraava iltatori Pro Päiviönsaari ry:n järjestämänä on lauantaina 15.7. Varkaus PitStop 523-kesätapahtuman merkeissä ja elokuun puolella iltatori on tiistaina 15.8. Siihen väliin mahtuu vielä Taiteiden Yö heinäkuun lopulla perjantaina 28.7.

Tämä oli iltatorien aikataulujen osalta tilanne ensimmäisen iltatoritapahtuman yhteydessä. Aivan uunituoreena tietona voidaan kertoa, että useiden eri tahojen pyyntöihin perustuen Pro Päiviönsaari ry:n hallitus on päättänyt järjestää heinäkuulle kaksi iltatoritapahtumaa lisää. Iltatorit järjestetään myös tiistaina 4.7. ja tiistaina 25.7.

Jätä kommentti