Huhtikuun Klubissa muistellaan Karjala-aiheisten ja sota-ajan lauluissa

Varkauden Teatterin tunnelmallisissa tiloissa jatkuvat Klubit keskiviikkona 5.4.2017 klo 19.

Nyt Klubi-illan täyttää Karjala-aiheiset ja sota-ajan laulut. Huhtikuun Klubissa soivat iki-ihanat sävelmät ja kupletit menneiltä ajoilta. Klubi-illan tunnelmassa voi muistella ja laulaa yhdessä tai yksin. Mukana on myös karjalankielisiä ja -mielisiä lauluja.

Illan vetävät ja musiikista vastaavat Eikka Happonen, Juha Repo, ja Hannu Musakka. Ilmoille kajahtavat ”Jo karjalan kunnailla lehtipuu”, ”Ruskie neitsyt,valagie neitsyt”, ”Reppurin laulu” ja ”Eldankajärven jää” sekä monet muut tutut laulut.

Muistojen täyttämä Klubi-ilta vietetään Varkauden Teatterin aulalämpiössä ja tilaisuuden arvioitu kesto on 1,5-2 tuntia.

Arvioitu kesto 1,5-2 tuntia. Ovimyynti avautuu tunti ennen Klubin alkua.

Jätä kommentti