Viikonloppuna salibandyn playoff-turnaus Varkaudessa

Spread the love

Varkauden Liikuntatalossa pelataan salibandyssa Suomen viimeinen huipputurnaus parketilla tulevana viikonloppuna 18.-19.3. Kyseessä on C1-poikien aluesarjajoukkueiden playoff-karsinta, josta puolivälierä- ja välieräottelujen kautta voittajajoukkueiden matka jatkuu SM-finaaliin. Playoff-karsinnassa Varkauden turnauksessa on pelaamassa kahdeksan joukkuetta eli Hu-Pa, SPV, SBS Wirmo, SB Vantaa, NST, ÅIF, KeLy ja SBS Masku. Turnauksen järjestelyistä vastaa varkautelainen Hukka-Pallo.

– Hukka-Pallon C-poikien joukkue voitti Savo-Karjalan alueen sarjansa kaudella 2016-2017 ja joukkue eteni historiallisesti ensimmäistä kertaa varkautelaisena joukkueena playoff-karsintaan kahdeksan parhaan joukkoon Suomessa.

– Turnaukseen on tulossa arviolta 200-300 salibandyihmistä ja katsomoon yleisöä. Tulevaksi viikonlopuksi Varkauden majoituskapasiteetti on täynnä ja myös Varkauden Virkamiesklubille neuvotellaan viikonlopuksi ensimmäistä majoitussopimusta, kertoi Hukka-Pallo ry:n puheenjohtaja Jaakko Ikonen.

(Kuvassa Hukka-Pallon C-pojat harjoittelemassa Varkauden Liikuntatalon parketilla.)

Teksti ja kuva: Vesa Moilanen

Jätä kommentti