Hetki kulttuurin ja kahvin parissa-tapahtuma Leppävirran kotiseutumuseolla

Spread the love

Leppävirran kotiseutumuseo osallistuu museoiden valtakunnalliseen Suomi 100-juhlavuoden avaustilaisuuteen toivottamalla tervetulleeksi lauantaina 7.1. Leppävirran kotiseutumuseoon. Museolla on kahvitarjoilu, alakerran näyttelyihin ja sähköisessä muodossa oleviin vanhoihin valokuviin voi tutustua klo 11-15.

Päivän mittaan kerätään kahvitteluun liittyviä muistoja ja tarinoita. Halutessaan voi ottaa oman kahvikupin mukaan ja kertoa siihen liittyviä muistoja.

Tilaisuuden järjestää Leppävirran kotiseutumuseo yhdessä Leppävirran 4H-yhdistyksen kanssa. Kahvin kanssa tarjotaan kotitekoinen perinnepikkuleipä. Tapahtumassa on myynnissä Leppävirta vanhoissa postikorteissa-teosta

Museon sisäänpääsy ja kahvitarjoilu on maksuton. Jollei pääse paikalle lauantaina, voi tutustua museoon ja kunnan historiaan verkkosivuilla.

Museot juhlistavat itsenäisyyden juhlavuoden avausta monipuolisella ohjelmalla loppiaisviikonloppuna 6.-8.1.2017. Tapahtumaan osallistuu 150 museota eri puolilla Suomea. Loppiaistapahtuman toteutuksesta vastaa Yhteinen perintö-hanke, jonka tavoitteena on tarjota näkyvyyttä museoiden ohjelmalle ja yhdessä museoiden kanssa aktivoida yleisöjä juhlavuoden viettoon. Hankkeen toteuttavat yhteistyönä valtakunnalliset museotoimijat Kansallisgalleria, Luonnontieteellinen keskusmuseo, Museovirasto, Kansallismuseo, Suomen kotiseutuliitto ja Suomen museoliitto.

Jätä kommentti