Kotiseutupäivien pelle Holger Holtti-Voltti seikkailee

Spread the love

pahvipelle_2016.aiVuoden 2017 alussa miehen korkuinen ”pahvi-pelle”, jonka kainalossa on ”euron ämpäri” arvonta-astiana, lähtee seikkailemaan varkautelaisiin kauppaliikkeisiin. Holger Holtti-Voltin seikkailu starttaa Varkauden Teatterin Suomi100-tempaukset.

Liike, jossa pelle kulloinkin lymyää, laittaa näkyville palkintolistan, joita heiltä pellen löytänyt ja arvontalipun ämpäriin palauttanut voi voittaa. ”Löydä Holger ja voita”-kampanja alkaa 2.1.2017.

Kampanjan kautta kannustetaan ihmisiä käymään paikallisissa liikkeissä ja tuomaan kauppapaikoillemme lisää elämää.

Kampanja toteutetaan yhteistyössä Keski-Savon Yrittäjänaisten kanssa. Yrittäjänaiset yhdessä Citytorstai-kampanjaan osallistuneiden yritysten kanssa hoitavat pellen siirrot liikkeestä toiseen sekä suunnittelevat ja toteuttavat ”vierailuaikataulun” kauppoihin.

Teatterin ja Yrittäjänaisten ensimmäinen yhteisprojekti

Tämä on Varkauden Teatterin ja Keski-Savon Yrittäjänaisten ensimmäinen yhteinen teko kivijalkakauppojemme pysyvyyden turvaamiseksi ja raskaan rakennemuutoksen kokeneiden varkautelaisten kotiseutuylpeyden kohottamiseksi.

”Kotiseutupäivät” on varkautelaislähtöisen Jukka Itkosen kirjoittama hyvän mielen näytelmä, joka sijoitetaan Varkauteen. Kantaesitys on Varkauden Teatterissa 28.1.2017.

Nimikisa edelsi kampanjaa

Ennen Holgerin seikkailujen alkua toteutimme yhdessä Warkauden Lehden kanssa ”Keksi pellelle nimi”-kisan. ”Kotiseutupäivät”-näytelmässä keppostelevalta pelleltä puuttui nimi ja teatterilaiset halusivat antaa hänelle henkilöllisyyden yhdessä katsojien kanssa.

Voiton vei Marja Nykäsen ehdotus Holger Holtti-Voltti. Toiseksi eniten ääniä sai Walter Kämäri ja kolmanneksi eniten Hötky Tattinen.

Nimikisan tuomaristona toimi ”Kotiseutupäivät”-näytelmän työryhmä ja valinta suoritettiin suljetulla lippuäänestyksellä. Ryhmässä on kaksikymmentäyksi jäsentä ja jokaisella vain yksi ääni. Nimiehdotuksia tuli yhteensä 72 kappaletta.

Jätä kommentti