Valon kajoa keskelle synkkää talvea

Spread the love
Kuva: Vesa Moilanen
Kuva: Vesa Moilanen

Kaikkien yhteinen joulujuhla tuo valoa kaupunkilaisille perjantaina 16.12. klo 18 Varkauden pääkirkossa.

Teatteriryhmä Nimettömät ry toteuttaa Riitta Pasasen ohjaamana Varkauden seurakunnan kanssa yhteistyössä erilaisen joulukuvaelman, jossa yhdistyy perinteinen ja soveltava teatteri, runous sekä musiikki. Kuvaelmassa etsitään toivoa ja valon kajoa keskellä epävarmaa aikaa, jota elämme. Kuvaelma on ainutlaatuinen mahdollisuus hiljentyä hetkeksi pohtimaan elämän ihmettä, kohdata ihmisiä ja johdattaa ajatukset sekä tunteet joulun, juhlista suurimman, tunnelmaan.

Joulujuhlan musiikista vastaavat seurakunnan kanttorit. Ohjelmassa on yhteislaulua ja perinteisiä jouluisia musiikkiesityksiä. Tilaisuuden päätteeksi nautitaan kupilliset kuumaa ja piparipullia. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Lämpimästi tervetuloa kaikkien varkautelaisten yhteiseen joulujuhlaan!

Jätä kommentti