Varkauden elokuvaohjelmisto 26.8.–1.9.2016

Spread the love

Maxim 1

Disneyn suosikkiklassikon ”Nemoa etsimässä” – merimaailmaan sijoittuvan uutuusseikkailun DORIA ETSIMÄSSÄ pääosassa on huonomuistinen välskärikala Dori, joka elää onnellista elämää riutalla yhdessä Marlinin ja Nemon kanssa. Kun Dori sitten yhtäkkiä muistaa, että sillä on perhe, joka saattaa kaivata sitä kolmikko lähtee yhdessä huikealle seikkailulle valtameren halki etsimään Dorin vanhempia. Matkallaan, ja ennen kaikkea perillä Kalifornian arvostetussa merieläinpuistossa, he kohtaavat monia mielenkiintoisia meriotuksia. Puiston sokkeloissa seikkaillessaan Dori ja hänen ystävänsä huomaavat myös, miten taianomaisia asioita voi yllättäen löytää omista puutteistaan, ystävistään ja perheestään. Elokuvan on ohjannut Andrew Stanton, ja suomalaisääninä kuullaan mm. Ona Kamu, Tom Pöysti, Pertti Sveholm, Anna-Maija Tuokko, Sampo Kovalainen, Jukka Puotila, Milka Ahlroth, Risto Kaskilahti ja Jussi Lampi.

Dori-elokuvan alussa nähdään lyhytelokuva Piper, tarina nälkäisestä linnunpoikasesta, joka lähtee ensimmäistä kertaa etsimään ruokaa rannalta.

DORIA ETSIMÄSSÄ 3D JA 2D
Maxim 1
Suomen ensi-ilta!
3D-versio, suomeksi puhuttu: Pe klo 17.30, La ja su klo 17.00, Ma ja ti klo 17.30
2D-versio, suomeksi puhuttu: La ja su klo 15.00, Ke ja to klo 17.30
K7/täysi-ikäisen seurassa K4
Esitys 1h 43min
(Levitys: Walt Disney Studios)

Kesäkuun viidentenä vuonna 1960 syrjäisen Bodomjärven rannalla tapahtui eräs Suomen rikoshistorian raaimmista joukkomurhista. Neljä nuorta joutui teltassaan järjettömän hyökkäyksen kohteeksi. Tekijää ei koskaan saatu kiinni.

Puoli vuosisataa myöhemmin neljä nuorta leiriytyy samalle nuotiopaikalle rekonstruoimaan joukkomurhan minuutti minuutilta, tarkoituksenaan ratkaista selvittämätön veriteko. Yön edetessä tytöille paljastuu, että pelkkä rekonstruktio ei riitä pojille. Totuudet paljastuvat. Jokaisen retkeilijän pahin painajainen käy toteen.

He ovat yksin, vailla apua. On selvittävä aamuun, hinnalla mihin hyvänsä.

Tänä yönä… Tytöt vastaan pojat. Murhaleikki voi alkaa…

Taneli Mustosen ohjaaman BODOM -kauhuelokuvan pääosissa ovat Mikael Gabriel, Mimosa Willamo, Nelly Hirst-Gee sekä Santeri Helinheimo Mäntylä.

BODOM
Maxim 1
2. viikko!
Pe klo 19.30
La ja su klo 19.00
Ma – to klo 19.30
K16 Esitys 1h 25 min
(Levitys: Future Film)

Maxim 2

Tositapahtumiin perustuva komediallinen draama WAR DOGS kertoo Miamissa asuvista parikymppisistä kaveruksista, jotka saavat huikean bisnesidean. He päättävät hyödyntää harvojen tiedossa olevaa hallituksen aloitetta, joka antaa pienille yrityksille mahdollisuuden osallistua Yhdysvaltojen armeijan tarjouskauppoihin. He aloittavat pienesti, mutta elävät pian luksuselämää piehtaroiden rahassa. Kun he voittavat 300 miljoonan dollarin diilin Afganistanin joukkojen aseistamisesta, he tajuavat haukanneensa liian suuren palan. Diili pakottaa heidän tekemään kauppaa hyvin arveluttavien ihmisten kanssa, joista pahimmaksi osoittautuu Yhdysvaltain hallitus… Vauhdikkaiden käänteiden toimintakomedian on ohjannut Todd Phillips, ja pääosia esittävät Jonah Hill, Miles Teller, Ana de Armas ja Bradley Cooper.

WAR DOGS
Maxim 2
2. ja viimeinen viikko!
Pe klo 18.45
La ja su klo 18.15
Ma ja ti klo 18.45
-K12- Esitys 1h 55min
(Levitys: SF Studios Finland)

TODELLA UPEETA-elokuva tuo ensimmäistä kertaa valkokankaille rakastetun kauhukaksikon: Edinan ja Patsyn! Niin kuin olettaa voi, heidän valkokangasdebyyttinsä on yhtä hohdokas kuin mihin he ovat tottuneet: kimallusta, glamouria ja hulppeaa luksuselämää, johon kuuluvat shoppailu, cocktailit ja biletys Lontoon trendikkäimmissä mestoissa.

Kun heitä aletaan syyttää muotibileissä tapahtuneesta suuren luokan onnettomuudesta, he joutuvat keskelle mediamyrskyä ja säälimättömien paparazzien hampaisiin. Kaksikko pakenee pennittöminä superrikkaiden suosimalle Ranskan Rivieralle ja uskoo onnistuneensa täydellisessä pakosuunnitelmassaan. Edina ja Patsy ajattelevat voivansa jatkaa pintaliitoelämäänsä loputtomiin…

Jennifer Saunders ja Joanna Lumley palaavat ikonisiin rooleihinsa yhdessä TV-sarjan muun alkuperäisen kaartin kanssa: Julia Sawalhan, Jane Horrocksin sekä June Whitfieldin. Tv-sarjan tyylille uskollisena elokuvassa vilisee toinen toistaan suurempia elokuva-, musiikki- ja muotimaailman tähtiä.

TODELLA UPEETA
Maxim 2
2. ja viimeinen viikko!
La ja su klo 16.00
Ke ja to klo 18.45
K12 Esitys 1h 31 min
(Levitys: SF Studios Finland)

Maxim 3

Oletko koskaan miettinyt, mitä lemmikkisi puuhaa kaiket päivät yksin kotona? Hillitön animaatioelokuva LEMMIKKIEN SALAINEN ELÄMÄ kertoo, mitä koirien, kissojen ja muiden karvaturrien maailmassa todella tapahtuu!

Lemmikkien salainen elämä on Illumination Entertainmentin ja Universal Picturesin viides yhteinen animaatio.

Suomenkielisinä ääninä elokuvassa ovat mm. Paavo Kerosuo, Stan Saanila, Roope Salminen, Hanna Kaila, Timo Torikka, Sanna Stellan, Heljä Heikkinen, Jani Alkio, Peter Pihlström, Juhani Rajalin, Petrus Kähkönen, Joonathan Kettunen ja Riku Nieminen.

Elokuvan alkukuvana nähdään lyhytelokuva ”Kätevät kätyrit”.

LEMMIKKIEN SALAINEN ELÄMÄ 3D JA 2D
Maxim 3
4. viikko, kiirehdi!
3D–versio, suomeksi puhuttu: Su klo 15.45, Ke klo 18.15
2D-versio, suomeksi puhuttu: La klo 15.45, Ti klo 18.15
K7/täysi-ikäisen seurassa K4
Esitys 1h 31 min
(Levitys: Finnkinon teatterilevitys)

Tuntuu hyvältä olla paha. Kokoa tiimi maailman vaarallisimmista, vankilaan teljetyistä superpahiksista, varusta heidät järjettömän kokoisella valtion kustantamalla asearsenaalilla, ja lähetä heidät peittoamaan tuntematon, ylivoimainen vihollinen.

USA:n tiedustelun virkamies Amanda Waller on päättänyt, että tehtävän voi hoitaa vain salassa koottu, sekalainen ryhmä halveksittavia yksilöitä, joilla ei ole juurikaan hävittävää. Kun Suicide Squadin jäsenet tajuavat, ettei heidän edes oleteta onnistuvan, ryhmän jäsenten täytyy päättää, ovatko he valmiita kuolemaan yrittäessään vai pelastaako jokainen vain oman nahkansa.

Rajun toimintaelokuvan SUICIDE SQUAD pääosissa nähdään Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach, Karen Fukuhara. Elokuvan on ohjannut David Ayer.

SUICIDE SQUAD 3D JA 2D
Maxim 3
4. ja viimeinen viikko!
3D-esitykset: Pe klo 18.30, La klo 18.00, Ma klo 18.30
2D-esitykset: Su klo 18.00, To klo 18.30
K12 Esitys 2h 3 min
(Levitys: SF Studios Finland)

[sam id=4 codes=’false’]

Jätä kommentti