Wanuvarock ja Päikkärit valloittaa kirkonmutkan Varkaudessa!

Spread the love

Varkauden kirkonmutkan kenttä on lauantaina 27.8 täynnä toimintaa. Tarjolla on kaksi erillistä tapahtumaa, jotka tuo mukavasti säpinää syksyn aloitukseen.

Päivällä järjestetään WanuvaRock Päikkärit klo 12.00–14.00. Kyseessä on maksuton koko perheen tapahtuma, jossa on tekemisen makua. Tekijöinä on yleisö itse. Tarjolla on mm. saippualiuku, sumopaini, minuuttipelejä kännilaseilla ja kasvomaalausta. Lisäksi Open stage kutsuu esiintymislavalle nuoria musikantteja ja muita taitajia. Myös Naurunpelastajat löytyvät paikalta ja keksivät hauskaa puuhaa lapsille. Tapahtumassa on myös kahvila ja arpajaiset, joissa huippupalkintoja.

Klo 15.30 avataan tapahtuma-alueen portit illan WanuvaRockille. WanuvRock järjestetään kahdeksatta kertaa. Tänä vuonna lavalla nähdään Suomen kuumimpia artisteja: Aste, Evelina, Ilari ja Mäkki, sekä lukuisia muita bändejä. Paikalla on myös mahdollisuus kokeilla graffitien tekoa. Paikalla on myös tuotemyyntiä, arpajaiset ja kahvila. Iltatapahtuman pääsymaksu on 10 euroa ja portit suljetaan 23.00.

Molemmat tapahtumat ovat päihteettömiä ja niiden toteutuksesta vastaa Varkauden nuorisopalvelut ja Varkauden nuorisovaltuusto Wanuva. Näitä tapahtumia ei kannata missata!

päikkärit

wrockjulkku

Jätä kommentti