Varkauden elokuvaohjelmisto 22.–28.7.2016

Spread the love

Maxim 1

Mahtavassa animaatiossa ICE AGE: TÖRMÄYSKURSSILLA Jyrsiksen eeppinen tammenterhojahti sinkoaa hänet avaruuteen, aiheuttaen vahingossa kosmisen ketjureaktion, joka uhkaa jäätikön kohtaloa. Pelastaakseen itsensä, on Sidin, Mannyn, Diegon ja muun lauman jätettävä kotinsa ja lähdettävä seikkailuja ja kommelluksia täynnä olevalle matkalle. Matkalla uuteen ja eksoottiseen maahan he tulevat kohtaamaan jälleen paljon uusia ja värikkäitä hahmoja.

Suomeksi puhutun version ääninä mm. Kimmo Blom, Antti Pääkkönen, Antti L.J. Pääkkönen, Santeri Kinnunen, Benjamin Peltonen, Jarppi Leppälä, Jukka Hilden ja Sanna Saarijärvi.

ICE AGE: TÖRMÄYSKURSSILLA 3D JA 2D
Maxim 1/3
2. viikko!
3D–versio, suomeksi puhuttu (Maxim1): Pe – ti klo 17.15, Ke – to klo 16.30
2D-versio, suomeksi puhuttu (Maxim 3): Pe – la klo 16.30, Su – ti klo 16.00, Ke – to klo 17.30
K7/täysi-ikäisen seurassa K4 Esitys 1h 35 min
(Levitys: SF Studios Finland)

Hulvattoman hauska toimintakomedia GHOSTBUSTERS tekee odotetun paluun valkokankaalle uusista hahmoista koostuvan näyttelijäkaartin voimin. Kolmekymmentä vuotta sen jälkeen kun alkuperäinen haamujengi villitsi koko maailman, ohjaaja Paul Feig tuo nähtäväksemme tuoreen näkemyksensä tästä yliluonnollisesta komediasta sekä joukon aikamme hauskimpia näyttelijöitä – Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones ja Chris Hemsworth. Tänä kesänä heidän tehtävänsä on pelastaa maailma!

GHOSTBUSTERS 3D JA 2D
Maxim 1
Suomen ensi-ilta!
3D-esitykset: Pe, la, ma ja ti klo 19.30, Ke klo 18.30
2D-esitykset: Su klo 19.30, To klo 18.30
K12 Esitys 1h56min
(Levitys: Walt Disney Studios)

Maxim 2

Huikeassa seikkailuelokuvassa TARZANIN LEGENDA Tarzan on jättänyt Afrikan viidakot taakseen jo vuosia sitten. Hänet tunnetaan nykyisin nimellä John Clayton alias lordi Greystoke, ja hän elää keskiluokkaista elämää rakkaan vaimonsa Janen kanssa. Nyt hänet on kutsuttu takaisin Kongoon parlamentin kauppaedustajaksi, ja hän lähtee sinne tietämättä joutuvansa pelinappulaksi ahneuden ja koston vaarallisessa liitossa, jonka takana on belgialainen Leon Rom. Mutta ihmisillä murhanhimoisen suunnitelman takana ei ole aavistustakaan, millaisia voimia he ovat päästämässä valloilleen.

David Yatesin ohjaaman elokuvan päärooleissa ovat Alexander Skarsgård, Samuel L. Jackson, Margot Robbie, Djimon Hounsou ja Christoph Waltz.

TARZANIN LEGENDA 3D ja 2D
Maxim 2
2. viikko, kiirehdi!
3D-esitykset: La klo 20.00, Su, ma ja ti klo 18.30
2D-esitykset: Pe klo 20.00, Ke ja to klo 16.45
K12 Esitys 1h 50 min
(Levitys: SF Studios Finland)

KERRO MINULLE JOTAIN HYVÄÄ perustuu myös Suomessa lukijat hurmanneeseen Jojo Moyesin samannimiseen menestysromaaniin.

Louisa ”Lou” Clark asuu pikkukaupungissa Englannin maaseudulla. Hän on luova, tyyliltään hieman omalaatuinen 26-vuotias, vailla varsinaista suuntaa elämälleen. Lou tekee erilaisia pätkätöitä auttaakseen perhettään selviytymään taloudellisesti. Uusin työpaikka asettaa Loun positiivisen luonteen kuitenkin koetukselle. Hän alkaa omahoitajaksi Will Traynorille, varakkaalle nuorelle pankkiirille, joka on päätynyt pyörätuoliin jouduttuaan pahaan onnettomuuteen..

Ennen niin seikkailunhaluinen Will on nyt neliraajahalvaantunut ja katkeroitunut sekä luovuttanut toivonsa. Lou on kuitenkin päättänyt näyttää hänelle, että elämä on vielä elämisen arvoista. Lou suunnittelee Willille sarjan erilaisia elämyksiä, jotka sopivat pyörätuolipotilaallekin. He kokevat lopulta yhdessä enemmän kuin osasivat aavistaa. Kummankin elämä muuttuu lopullisesti.

Thea Sharrockin ohjaaman elokuvan pääosissa ovat Emilia Clarke, Sam Claflin, Janet McTeer, Charles Dance ja Brendan Coyle.

KERRO MINULLE JOTAIN HYVÄÄ
Maxim 2
3. viikko – kiirehdi!
Pe – la klo 17.45
Su – ti klo 16.15
Ke – to klo 19.00
Sallittu Esitys 1h 51min
(Levitys: SF Studios Finland)

Maxim 3

Legendaarinen Star Trek jatkuu elokuvassa STAR TREK BEYOND. Tähtilaiva U.S.S. Enterprisen retki ulottuu nyt tavallistakin syvemmälle avaruuden käymättömiin korpimaihin. Aluksen miehistö kohtaa salaperäisen uuden vihollisen, joka panee koetukselle heidät ja kaiken, mitä Tähtiliitto edustaa. Elokuvan on ohjannut Fast & Furious –elokuvasarjasta tuttu Justin Lin. Se on kauan odotettu seuraava osa Gene Roddenberryn luomassa tv- ja elokuvasarjassa, ja jonka tuoreimman elokuvaversion pani alulle J.J. Abrams vuonna 2009. Tieteisseikkailun pääosissa nähdään tuttuun tapaan Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Zoe Saldana, Anton Yelchin, Karl Urban, Sofia Boutella, John Cho ja Idris Elba.

STAR TREK BEYOND 3D JA 2D
Maxim 3
Suomen ensi-ilta!
3D-esitykset: Pe klo 18.30, Su – ti klo 18.00, To klo 19.30
2D-esitykset: La klo 18.30, Ke klo 19.30
K12 Esitys 2h2min
(Levitys: Finnkino Oy)

[sam id=4 codes=’false’]

Jätä kommentti