Trubaduuri-ilta iltatorilla

Spread the love

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Sykkeessä-kaupunkilehden ”Iltatorit 2016-kisa” jatkuu! Bongaa itsesi oheisista kuvista ja ilmoita tunnistautumisesi sähköpostiin: aineisto@sykkeessa.fi

Kisa jatkuu kesän iltatorien ajan. Jokaisen iltatorin jälkeen Sykkeessä-kaupunkilehden nettisivuilla www.sykkeessa.fi on kuvakavalkadi iltatoritapahtumista. Ja itsensä tunnistaminen kuvista koskee nimenomaan iltatorikuvia ja kyseinen juttu on varustettu kategorialla ”Iltatorit 2016 -kisa”. Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki Iltatori-artikkelit.

Tämän vuoden iltatoriskabojen palkintona on Dekkarirannekkeita, joita arvotaan itsensä bonganneiden kesken joka viikon maanantai ja julkistetaan aina seuraavalla iltatorilla. Rannekkeita voi hakea myös Etsivätoimistosta (Wredenkatu 4).

Upeaa tulkintaa kuultiin Päiviönsaaren iltatorilla tiistaina 28.6. Tuolloin esiintymislavalla oli varkautelainen trubaduuri Jere Hartikainen, joka kertoi tekevänsä yleensä jokaisena viikonloppuna keikkoja erilaisissa tilaisuuksissa, vaikkapa häissä.

Jeren ohjelmisto onkin monipuolinen – tiistai-illan setistä tarttui korvaan mm. CCR:n, Junnu Vainion, Dingon ja Riki Sorsan biisejä – muutamia vai mainitakseni. Jere tekee myös duokeikkoja ja lisäksi on bändivirityksiä – Jere and the Fifties ja rautalankamusiikkiin keskittyvä Jere & YRLB – yksi rautalankabändi. Jeren musiikkitulkinnoista pääsee nauttimaan Varkauden Kotiseutukeskuksen ulkorakennuksen yhteydessä sijaitsevalla Såltin-Areenalla maanantaina 18.7. ja keskiviikkoiltana 20.7.

Vesa Moilanen

Jätä kommentti