Varkauden elokuvaohjelmisto 10.–16.6.2016

Spread the love

Maxim 1

Odotetussa, supersuosittuihin pelihahmoihin perustuvassa animaatiokomediassa ANGRY BIRDS –ELOKUVA saadaan vihdoin tietää, miksi linnut ovat vihaisia.

Hillittömän hauska elokuva vie meidät saarelle, jolla asuu yksinomaan onnellisia, lentotaidottomia lintuja. Vihanhallintaongelmista kärsivä Red, vauhdikas Sakke sekä räjähdysaltis Pommi ovat aina olleet kirjaimellisesti paratiisin outoja lintuja. Kun saarivierailulle saapuu salaperäisiä vihreitä possuja, näiden erilaisten lintujen tehtäväksi jää selvittää, mitä possut oikein juonivat.

Columbia Picturesin/Rovio Entertainmentin elokuvan ovat ohjanneet Fergal Reilly ja Clay Kaytis. Elokuvan suomenkielisinä ääninä ovat mm. Riku Nieminen, Antti Lang, Joonas, Pirjo Heikkilä, Tommi Korpela, Ville Myllyrinne, Peik Stenberg ja Kari Ketonen.

ANGRY BIRDS –ELOKUVA 3D JA 2D
Maxim 1
5. viikko!
3D–versio, suomeksi puhuttu: Pe klo 16.45, La – ti joka ilta klo 17.00
2D-versio, suomeksi puhuttu: La – su klo 15.00, Ke klo 16.30, To klo 16.00
Sallittu Esitys 1h 37 min
(Levitys: Walt Disney Studios)

WARCRAFT: THE BEGINNING on eeppinen seikkailuelokuva maailman mullistavasta taistelusta, joka pohjautuu Blizzard Entertainmentin luomaan kansainväliseen ilmiöön.

Azerothin rauhallinen valtakunta on sodan kynnyksellä, kun sen asukkaat kohtaavat pelottavan valloittajakansan. Omaa kuolevaa maailmaansa pakenevat örkkisoturit ovat valinneet heidän asuinpaikkansa uudeksi alusmaakseen. Kun kahden maailman välille avautuu portaali, yhtä armeijoista uhkaa tuho valloittajan käsissä, toista riutuminen sukupuuttoon. Toisiaan vastaan käyvistä joukoista nousee kaksi sankaria, joiden kohtaaminen määrää heidän perheensä, kansansa ja kotinsa kohtalon.

Näin alkaa huikea saaga vallasta ja uhrauksista. Sodalla on monet kasvot ja jokainen taistelee jonkin asian puolesta.

elokuvan on ohjannut Duncan Jones ja elokuvan rooleissa ovat Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ja Daniel Wu.

WARCRAFT: THE BEGINNING 3D ja 2D
Maxim 1
Suomen ensi-ilta!
3D-esitykset: Pe, la ja ti klo 19.00, Ke klo 18.30, To klo 19.00
2D-esitykset: Su ja ma klo 19.00
K12 Esitys 2h 3 min
(Levitys: Finnkinon teatterilevitys)

Maxim 2

Yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista tarinoista, PIKKU PRINSSI, nähdään viimein valkokankaalla. Mark Osborne on ohjannut tämän upean animaation Antoine de Saint-Exupéryn mestariteoksesta.

Kaiken keskiössä on Pikku Tyttö, jota äiti valmistelee aikuisten tiukkaan ja tehokkaaseen maailmaan. Naapurin omalaatuinen mutta hyväsydäminen Lentäjä uhkaa sekoittaa suunnitelmat. Lentäjä esittelee uudelle ystävälleen maailman, jossa kaikki on mahdollista. Maailman, johon hänet aikanaan tutustutti Pikku Prinssi. Pikku Tytön taianomainen ja tunteikas matka Pikku Prinssin maailmaan voi alkaa. Pikku Tyttö löytää tiensä lapsuuteen ja oppii, että ihmissuhteet ovat kaikkein tärkein asia maailmassa. Ja vain sydämellä, ei silmillä, näkee asioiden oikean laidan.

PIKKU PRINSSI 3D JA 2D
Maxim 2
Suomen ensi-ilta!
3D–versio, suomeksi puhuttu: La klo 15.30
2D-versio, suomeksi puhuttu: Pe klo 17.15, Su klo 14.30, Ti klo 16.45
K7/täysi-ikäisen seurassa K4 Esitys 1h 48 min
(Levitys: Cinema Mondo)

Michelangelo, Donatello, Leonardo, ja Raphael palaavat elokuvateattereihin tänä kesänä huikeassa seikkailuelokuvassa TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: OUT OF THE SHADOWS.

Nyt he kohtaavat entistäkin isompia ja häijympiä pahiksia, rinnallaan April O’Neil, Vern Fenwick ja uusi tulokas, lätkämaskin takana piileskelevä kostaja Casey Jones. Superroisto Silppuri karkaa vankilasta ja yhdistää voimansa hullun tiedemiehen Baxter Stockmanin ja hänen kahden vajaaälyisen kätyrinsä Bebopin ja Rocksteadyn kanssa toteuttaakseen pirullisen suunnitelmansa maailman valloittamiseksi. Kun turtlesit valmistautuvat kohtaamaan Silppurin ja hänen uudet rivimiehensä, he törmäävät vieläkin viheliäisempään ilkiöön jolla on samansuuntaiset aikeet: pahamaineiseen Krangiin.

Dave Greenin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään mm. Megan Fox, Stephen Amell, Will Arnett, Tyler Perry ja Gary Anthony Williams.

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: OUT OF THE SHADOWS 3D ja 2D
Maxim 2
2. viikko – kiirehdi!
3D-esitykset: Pe klo 19.30, Su klo 19.15, Ke klo 17.45
2D-esitykset: La klo 17.45, Ma klo 16.45
K12 Esitys 1h 52 min
(Levitys: Finnkinon teatterilevitys)

Lewis Carrolin rakastettujen tarinoiden unohtumattomat hahmot palaavat valkokankaalle uudessa, näyttävässä Disney-elokuvassa LIISAN SEIKKAILUT PEILIMAAILMASSA!

Liisa on viettänyt kolme vuotta merikapteenina isänsä jalanjäljissä seilaten maailman meriä. Lontooseen palattuaan hän löytää taikapeilin ja matkaa takaisin Alimaailman mielikuvitukselliseen valtakuntaan, missä häntä odottavat vanhat ystävät Valkoinen kani, Absolem, Irvikissa ja Hatuntekijä, joka ei ole oma itsensä. Hatuntekijä on menettänyt paljoutensa, joten Mirana lähettää Liisan lainaamaan Kronosfääriä, joka on Suuren Kellon kammiossa säilytettävä, kaikelle ajalle voimaa antava metallinen pallo. Palatessaan ajassa taaksepäin hän kohtaa ystäviä – ja vihollisia – näiden elämän eri vaiheissa ja ryhtyy vaaralliseen kilpajuoksuun aikaa vastaan pelastaakseen Hatuntekijän.

James Bobinin ohjaaman elokuvan päärooleissa ovat Mia Wasikowska, Anne Hathaway, Johnny Depp, Helena Bonham Carter ja Sacha Baron Cohen.

LIISAN SEIKKAILUT PEILIMAAILMASSA 3D ja 2D
Maxim 2
3. ja viimeinen viikko!
3D-esitykset: La klo 20.00, Ma klo 19.15, To klo 17.30
2D-esitykset: Su klo 16.45, Ti klo 19.15
K12 Esitys 1h 53 min
(Levitys: Walt Disney Studios)

Näe ensimmäistä kertaa valkokankaalla Charles Schulzin sarjakuvan rakastetut hahmot Jaska Jokunen, Ressu, Tellu, Piparminttu-Pipsa ja monet muut vekkulit kaverit sympaattisessa koko perheen animaatiossa TENAVAT!

Suomenkielisissä äänirooleissa mm. Onni Sannholm, Waltteri Helisalo, Ofelia Hanttu, Iia Lehto, Samuel Motsakov, Otso Oras, Ella Vesala, Taika Rajapuro, Ranja Omaheimo, Aava Kankkunen, Sampo Kovalainen, Teo Milonoff, Hanna Koskinen ja Sanni Lemmetyinen.

Elokuvan on ohjannut Steve Martino.

TENAVAT 2D
Maxim 2
Vekara-Varkaus-viikon -esitykset!
Ke ja to klo 15.30
Sallittu Esitys 1h 28 min Liput 5 €
(Levitys: SF Film Finland)

Maxim 3

Hyväntuulisessa animaatiossa ROBINSON CRUSOE matkustetaan pienelle eksoottiselle saarelle, jossa eloisa papukaija Tiistai elää omalaatuisten eläinystäviensä kanssa keskellä paratiisia. Tiistai ei kuitenkaan voi lopettaa unelmoimasta, että saisi nähdä maailmaa.

Kovan myrskyn jälkeen Tiistai ja hänen ystävänsä löytävät rannalta oudon otuksen, Robinson Crusoen. Tiistai tajuaa Crusoen olevan hänen pääsylippunsa pois saarelta. Crusoe myös tajuaa Tiistain ja muiden eläinten olevan hänen tärkein apunsa selviytyäkseen saarella. Se ei kuitenkaan ole aina helppoa, koska eläimet eivät puhu ”ihmistä”.

Hitaasti, mutta varmasti he alkavat elää yhdessä sulassa sovussa, kunnes eräänä päivänä heidän elämänsä muuttuu, kun kaksi julmaa, villiintynyttä kissaa haluaa ottaa saaren haltuunsa. Syttyy taistelu kissojen ja ystävysten välillä, ja Crusoe ja eläimet tajuavat pian ystävyyden todellisen voiman.

Elokuva on puhuttu suomeksi, ääninä ovat mm. Joonas Nordman, Petrus Kähkönen, Markku Huhtamo ja Kristina Vahvaselkä.

ROBINSON CRUSOE 3D JA 2D
Maxim 3
2. viikko- kiirehdi!
3D–versio, suomeksi puhuttu: Pe ja su klo 16.00, Ma klo 18.00, Ke klo 17.30
2D-versio, suomeksi puhuttu: La klo 16.00, To klo 16.30
K7/ täysi-ikäisen seur. K4 Esitys 1h 31 min
(Levitys: SF Studios Finland)

SUURI PUHALLUS 2 –elokuvassa The Four Horsemen -taikuriryhmä palaa uudella aivot solmuun saavalla seikkailulla, joka sekoittaa illuusion ja toden rajat ennennäkemättömällä tavalla ja joka vie ryhmän matkalle ympäri maailman.

Vuosi sen jälkeen kun ryhmä onnistui päihittämään FBI:n ja voittamaan yleisön puolelleen Robin Hood -tyylisillä taikaesityksillään, illusionistit tekevät paluun näyttämölle paljastaakseen teknologia-pohatan epäeettiset toimet. Heidän katoamistemppunsa takana on itse Walter Marby, IT- ihmelapsi, joka kiristää ryhmän suorittamaan tähänastisen uransa mahdottomimman ryöstön. Heidän ainoa toivonsa on esittää yksi viimeinen uskomaton temppu puhdistaakseen nimensä ja paljastaakseen kaiken takana lymyävän rikollisneron.

Pääosissa Jon M. Chun ohjaamassa elokuvassa ovat Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan ja Daniel Radcliffe.

SUURI PUHALLUS 2
Maxim 3
Ensi-iltaviikko!
Pe, la, su klo 18.00
Ti klo 17.15
Ke klo 19.15
To klo 18.30
K12 Esitys 2h 10min
(Levitys: Nordisk Film)

Ohjaaja James Wanin yliluonnollinen trilleri KIROTTU 2 esittelee seuraavan tositarinan tunnettujen demonologien Ed ja Lorraine Warrenin arkistoista. Oscar-ehdokas Vera Farmiga ja Patrick Wilson nähdään jälleen päärooleissa Lorraine ja Ed Warrenina. Yksi heidän kammottavimmista yliluonnollisista tutkimuksistaan vei heidät Pohjois-Lontooseen auttamaan yksinhuoltajaäitiä, joka kasvattaa neljää lastaan yksin talossa, joka on häijyjen henkien riivaama.

KIROTTU 2
Maxim 3
Ensi-iltaviikko!
Pe – la klo 20.30
Ma – ti klo 19.45
K16 Esitys 2h 14min
(Levitys: SF Studios Finland)

Sinikka ja Tiina Nopolan romaaneiden hahmoihin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään samat hurmaavat lapsinäyttelijät Samuel Shipway ja Sanni Paatso, jotka nähtiin Riston ja Nellin rooleissa jo kahdessa aikaisemmassa Timo Koivusalon ohjaamassa Räppääjä-elokuvassa. Yöhaukka -elokuvassa on jälleen myös runsaasti uusia raikkaita lauluja.

RISTO RÄPPÄÄJÄ JA YÖHAUKKA
Maxim 3
Vekara-Varkaus-viikon -näytökset!
Ke klo 16.00
To klo 15.00
Sallittu Esitys 1h 12 min
(Levitys: Walt Disney Studios)

Jätä kommentti