Taiteilijatapaaminen sunnuntaina museolla

Spread the love

Varkauden taidemuseon kevään näyttelyt vaihtuvat kohta kesän näyttelyyn. Eeva Kirilin-Heleniuksen ”Kasvikartasto” ja Leena Mäki-Patolan ”OX-installaatio” ovat yleisön nähtävänä viimeistä päivää sunnuntaina 22.5.2016. Silloin kannattaa tulla museoon tapaamaan henkilökohtaisesti taiteilijoita Eeva Kirilin-Heleniusta ja Leena Mäki-Patolaa, jotka kertovat klo 11.00 näyttelynsä taustoista, taiteellisesta työskentelystään ja käyttämistään tekniikoista.

Eeva Kirilinin-Heleniuksen yhtenä menetelmänä on kuvansiirto, jonka tiimoilta hän pitääkin heti taiteilijatapaamisten jälkeen klo 12.00 – 15.00 kuvansiirtotyöpajan perheille ja muille asiasta kiinnostuneille.  Värikkäitä mandalakuvioita sekä kasvi- ja eläinkuvia siirretään kartongille ja mukaan lähtee hauska eväslaukku. Työpaja on nonstop-tyyppinen ja maksuton. Museoihin (Wredenkatu 5 A) ja näyttelyihin on myös vapaa pääsy.

[sam id=4 codes=’false’]

Jätä kommentti