Rajamäen vastaus Jungnerille

Spread the love

Mikael Jungner ja Kari Rajamäki (sd.) väittelevät julkisuudessa rajusti. Viime lauantaina Jungner julkaisi Facebookissa päivityksen, jossa hän rökitti Rajamäkeä paperittomien hoidon turvaavan lain kaatamisesta viime vuoden maaliskuussa.

– Tulee mieleen Kari Rajamäki ja muut kansanedustajat, jotka tämän saivat aikaan. Heidän käsissään alkaa kirjaimellisesti olla verta. Surullista, Jungner kirjoitti Facebookissa.

Nyt kansanedustaja Rajamäki (sd.) kehottaa Jungneria perehtymään terveydenhuoltolakiin ja selvittämään tosiasiat vaarallisten tartuntatautien hoidosta.

– Nykyisen terveydenhuoltolain perusteella kaikille Suomessa oleville annetaan kiireellinen hoito ja tartuntatautilain mukaan myös yleisvaarallisten tartuntatautien hoito. Tuberkuloosin hoidon aloitus on turvattu molempien lakien perusteella niin suomalaisille, turvapaikanhakijoille kuin paperittomillekin. Toisenlaisen tiedon antaminen on joko tahallista tai kertoo kirjoittajasta jotain vakavampaa, Rajamäki toteaa tiedotteessaan.

Koko jutun voi lukea Savon Sanomista.

Jätä kommentti