Maailman pohjoisin ukulelejuhla Leppävirralla

Spread the love

dericksebastianHelppo, pieni ja halpa hawaijilaissoitin on valloittanut maailmaa ja Suomea. Ukulelemusiikin ystävät kokoontuvat talviajan festivaalille Leppävirralle 22.-24. tammikuuta 2016. Se on aidosti maailman pohjoisin kansainvälinen ukulelejuhla (TWUF2016) – Tropical Winter Ukulele Fest.

Ohjelmassa on konsertteja, opetustuokioita sekä yhteissoittoja, niin aikuisille kuin lapsillekin. Festivaalia tähdittävät Derick Sebastian Hawaijilta sekä brittiläinen The Mersey Belles –duo. Kotimaisista esiintyjistä mainittakoon tänä vuonna ensimmäisen suomalaisen ukelevyn tehnyt UkEt –yhtye.

Paikallisia esiintyjiä ei unohdeta, sillä maamme keski- ja itäosiin on syntynyt lyhyessä ajassa ukulelevillitys. Klovni Elviira ja Mukulele on saanut huomiota ensimmäisenä lastenmusiikkia esittävänä ukuleleyhtyeenä.

Logo(1)Voimme taata vieraillemme trooppisen lämmön ja talven riemut. Kaikki tapahtumat ja majoitusmahdollisuudet ovat saman katon alla. Myös artisti- ja opettajakaartimme on laadukas, kertoo festivaalipäällikkö Arto Julkunen. Kynnyksemme on matalalla ja katto korkealla. Aurinko paistaa, kun ukulele soi. Aikuisten matalan kynnyksen uudentyyppiselle musiikkitoiminnalle on selvästi kysyntää.

Jo ennen festaria hyväntekeväisyysesiintymisiä lapsille ja vanhukselle Leppävirralla ja Varkaudessa.

Tapahtuman järjestää Sport&Spa Vesileppis yhteistyössä Kaura-ahon kansanmusiikkiyhdistyksen ja Ladybug Rock´n´Roll Weekender–yhdistyksen kanssa. Festivaali täydentää Vesileppiksen vilkasta tapahtumatarjontaa uudella ja mielenkiintoisella tavalla.

Lisätietoa löytyy osoitteista:
www.tropicalwinterukulelefest.com
https://www.facebook.com/TWUFEST/?ref=bookmarks

[sam id=4 codes=’false’]

Jätä kommentti