Palvelun Helmet 2015 palkittiin

Spread the love
Uimahalli Ilopisara sai Palvelun Helmi-palkinnon jo toisen kerran - osoituksena laadukkaasta palvelusta.
Uimahalli Ilopisara sai Palvelun Helmi-palkinnon jo toisen kerran – osoituksena laadukkaasta palvelusta.

Varkauden paras palveluhenkilö 2015 on Sami Salminen, K-market Pirkka. Vuoden 2015 paras palveluyritys on Uimahalli Ilopisara, joka palkittiin nyt jo toista kertaa. Perinteisen Palvelun Helmet-kampanjan järjestivät Warkauden Nuorkauppakamari ry ja Navitas Kehitys Oy:n matkailuyksikkö. Kampanjalla etsittiin syksyn aikana Varkauden parasta palveluhenkilöä ja talousalueen parasta palveluyritystä.

Ehdotuksia kampanjaan tuli runsaasti. Marraskuun lopussa päättynyt kampanja sai 220 ehdotusta liittyen parhaaseen palveluhenkilöön ja parhaalle palveluyritykselle 238 ehdotusta äänestyksessä.

Sami Salminen
Sami Salminen K-market Pirkka – vuoden 2015 paras palveluhenkilö.

Sami Salmisen osalta palautteissa kommentoitiin mm. seuraavaa: ”Aina ystävällinen, ihana. Aina hymyilevä ja osaa tervehtiä asiakkaita. Myönteinen, innostunut ja aktiivinen. Kuuntelee asiakkaita. Aina iloisesti palvelemassa, reagoi nopeasti asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin. Hyvä kauppias, ottaa asiakkaat huomioon – kiinnostunut, mitä toiveita asiakkailla on. One kehittänyt kauppaan hyvän tuotevalikoiman. On usein kaupassa – ei pelkkä johtaja vaan osa henkilökuntaa. Luo kauppaan miellyttävän ilmapiirin.”

Uimahalli Ilopisarasta oli mm. seuraavia perusteluja: ”Ystävällinen, asiantunteva ja joustava palvelu. Ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta. Aina siisti, miellyttävä henkilökunta, tarpeeksi tilaa, hyvät saunat. Kiva, mukava paikka, hyvä uimahalli ja hyvä henkilökunta. Uinti on vaan hauskaa ja henkilökunta osaa asiansa. mahtava yhteishenki henkilökunnalla. On vaan paras, mukava käydä, kiva henkilökunta. Hyvin hoidettu, hyvin palveltu. Tärkeä palvelu kaupunkilaisille. Edullinen ja turvallinen. Perheille sopiva kohde. Tarjoaa hyvinvointia ja virkistystä. Monipuolinen palvelukeskus – uimahalli, kuntosali ja liikuntaryhmät.”

Ehdotuksia antaneiden kesken arvotaan palkintoja. Voittajien nimet ja palkinnot julkaistaan osoitteessa www.visitvarkaus.fi

Vesa Moilanen

Jätä kommentti