Päiviönsaaren ravintolamaailmassa tapahtuu

Spread the love
Ravintola Putka on rennonrempseä ja karuntyylikäs yökerho, kertoo ravintolapäällikkö Jyri Soininen.

Päiviönsaaren torin ”tehtaanpuoleisella reunustalla” olevassa, Harri Kauhasen ravintolakokonaisuudessa on parin kuukauden ajan tehty remonttia. Ja nyt lauantaina 12.9. ovet avautuvat täydellisesti uudistuneeseen Z-Oneen ja myös Putkaan, joka aiemmin tunnettiin nimellä Suomi Pop.

Ravintoloitsija Harri Kauhasen ravintoloiden uudistamiskierros käynnistyi Päiviönsaaresta ja uudistaminen jatkuu Päiviönsaaressa ensi vuoden alussa Harrison osalta.

– Myös muissa ravintoloissa – Kavaljeeri, Rammari, Wanha Tuoppi ja Rellu House – tehdään uudistuskierrosta ajallaan, lupaa ravintolapäällikkö Jyri Soininen, jonka vastuualueena ovat Kauhasen ravintoloiden toiminta.

Soininen kertoo Z-Onessa tehdyn perusteellinen remontti. Isoja muutoksia on tehty tilojen pintojen, tekniikan, äänentoiston, ohjelmiston ja artistikattausten osalta.

– Asiakaslähtöisyys nostetaan arvomaailmassa ykkössijalle – hinnoittelussa, palvelussa ja artisteissa – asiakkaille halutaan tarjota elämyksiä. Panostamme myös henkilökuntaan ja järjestyksenvalvojapalvelut tulevat uudelta firmalta, Etelä-Savon Turvallisuuspalveluilta.

Päiviönsaaren ”torinvarren” ravintolakokonaisuudessa palvelevat Z-One, Putka ja Harrison.

– Tuomme takaisin bileet Z-Oneen, niin kuin ennen ”vanhoina kultaisina aikoina”. Artisteissa mennään sykleittäin ja tarjotaan menevää musiikkia kaikenikäisille – musiikkia laidasta laitaa. Tulossa ovat mm. Lauri Tähkä, Kotiteollisuus ja Chisu – yritämme tavoittaa Suomen kärkiartistit. Menoa kovennetaan ja laitetaan ”uutta vaihdetta silmään”, lupaa Soininen, jonka mukaan Z-Onen yökerhopuolella ovat artistikeikat ja dj:t. Putkan yökerhossa soittaa talon dj ”kaikille kaikkea”. Se tarkoittaa dj:n omaa soittolistaa, mutta myös klassikkoja ja varmoja biletysbiisejä tullaan kuulemaan.

– Putka on ”neljän luvilla” oleva yökerho, jossa juhlitaan ”pilkkuun asti” – keskiviikkoisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Putka on rennonrempseä ja karuntyylikäs yökerho, jossa on reilut sata asiakaspaikkaa. Z-Oneen voidaan ottaa sisään nykyisellään 500-600 asiakasta, ravintola palvelee perjantaisin ja lauantaisin, jolloin on artisteja ja myös dj-toimintaa, joka nousee uudelle aikakaudelle, Jyri lupaa.

Tammikuun alussa käynnistyy remontti Ravintola Harrisonissa, joka kokee täydellisen muutoksen. Asiakaspaikat säilyvät vähintäänkin nykyisellään, mutta ravintolasta tehdään irlantilaistyylinen, enemmän pub-tyylinen ajanviettopaikka – nimeltään O´Harry´s.

Kauhasen ravintoloiden nettisivut on uudistettu ja selkeytetty. Asiat löytyvät osoitteessa www.z1.fi

Vesa Moilanen

Jätä kommentti