Elvis – kuninkaan laulut Leppävirralla

Spread the love

ElvisTänä vuonna 80-vuotissyntymäpäiviään juhlivan Elvis Presleyn musiikki soi Leppävirralla. Tämä käy toteen perjantaina 10.7. klo 19, kun Leppävirran Vesileppis Areenan estradille nousee lähes 30 esiintyjän kokoonpano.

Konsertti toteutetaan pääosin kuopiolaisvoimin. Aamuvuori All Stars on Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen, n. 14 henkinen Elvis-tribuuttibändi, jonka ammattitaitoinen musisointi kestää myös kansainvälisen vertailun.

Konsertissa yhtye esiintyy seuraavassa kokoonpanossa: Jari Ollikainen- kitara, Tatu Kemppainen – kitara, Anssi Aamuvuori – kitara, Mika Laine – Fender-basso, Pekka Laasanen – rummut, AP Rissanen – perkussiot, Jere Venäläinen – piano, Jarmo Huovinen – urku, Heli Lyytikäinen – huilu, Jarkko Pellikka – trumpetti, Aku Kolari- saksofoni, Jari Lehtosaari – pasuuna, Pia Pitkänen, Sari Kauhanen, Ossi Jauhiainen – taustalaulu.

Allstarsin kera estradille nousee Jousiorkesteri Tahdistin, jonka aiemmat yhteistyöprojektit mm. Vesa-Matti Loirin, Kerkko Koskisen, Vuokko Hovatan , PMMP:n Mira Luotin ja Paula Vesalan kanssa ovat saavuttaneet huiman suosion. Tahdistinta luotsaa kapellimestari Harri Hyppölä. Orkesterisovitukset ovat kuoronjohtaja, muusikko Jussi Mattilan käsialaa.

Konsertin lämmittelee legendaarinen DJ Nite ja juontajana toimii Radio Nostalgian Salsa Sinisalo.

lllan solistina esiintyy palkittu englantilainen Rob Kingsley. Rob on voittanut arvostetun Euroopan suurimman Elvis Tribute-artisti kilpailun. Hän on esiintynyt niin legendaarisella Wembley areenalla kuin Hyde Parkissakin. Lisäksi hän on kiertänyt monet Englannin ja Euroopan maineikkaat konserttisalit ja teatterit. Suomessa Rob esiintyy nyt ensimmäistä kertaa.

Konsertti keskittyy rockin kuninkaan Las Vegas-kauteen 1970 luvulle. Maailman myydyimmän sooloartistin laajasta tuotannosta kuullaan hieman harvemmin esitettyjä kappaleita, unohtamatta kuitenkaan klassikoita kuten That`s Allright (mama), Love Me Tender, Suspicious Minds, jne…

Mittavan ja tasokkaan esiintyjäjoukon yhteistyön tuloksena on ainutlaatuinen ilta, jossa Elvis Presleyn kuolematon musiikki soi hänen uraa ja musiikkia kunnioittaen.

Konsertti on osa virallista The Offical Elvis Presley Fan Club Of Finland 30-vuotisjuhlavuotta, joka jatkuu Sport & Spa Hotel Vesileppiksessä lauantaina 11.7 koko päivän kestävällä kesämeeting-ohjelmalla.

Vesileppiksessä riittä aktiviiteetteja myös kesäaikaan – on jääkiekkoleirityksiä, taitoluistelijoita ja hiihtoporukoita alkaa tulla syksyä kohden leirille Areenalle. Vesileppis Areenan keilaradat houkuttelevat sisätiloihin sateen sattuessa. Kesäaikaan urheillaan ja liikutaan perheittäin, joukkueina ja ystäväporukoiden kanssa Vesileppiksen alueen monipuolisten palveluiden parissa.

Jätä kommentti