Lasten Sampi-tapahtuma tulee…

Warkauden Nuorkauppakamari järjestää Sampea ja Samppanjaa festivaalin yhteydessä tänäkin kesänä koko perheen yhteisen Lasten Sampi-ilmaistapahtuman 8.8. Itsenäisyydenpuistossa kaupungintalon vierustalla. Sampea ja Samppanjaa-festivaalipuistossa vietetään lauantaipäivän aikana koko perheen ilmaista Lasten Sampi-lastenjuhlaa, jonka räjäyttää käyntiin Vekara- Varkaudesta tuttu dj Juosko.

Juhlissa lauluesityksillä viihdyttää Kristiina Brask sekä Emma Pohjola & eXperience Band. Taikuutta ei pidä unohtaa näissä karkeloissa ja niitä tulee loihtimaan Niilo Taikuri. Alueelle tulee tänä vuonna olemaan seikkailurata ja paljon hauskaa puuhaa ja tekemistä laidasta laitaan klo 10-13. Ja Kalakukko-katujunan kyydissä voit tutustua Varkauteen vaikka koko perheen voimin.

Jätä kommentti