Varkaus liikkeelle!

Senioripuisto
Oppimista, yhteistyötä, yhdessäoloa, iloa – kaikkea kivaa – sitä on liikunta parhaimmillaan eri muodoissaan. Senioripuistossa oli toukokuussa ohjausta kiikuntapuiston laitteiden käyttämiseksi. Ja Senioripuisto on muodostunut myös lasten suosikkipaikaksi liikkua ja leikkiä.

Liikkumattomuus maksaa Suomelle ja suomalaisille miljoonia euroja vuodessa. Eri puolilla maatamme onkin järjestetty liikuntaa edistäviä tapahtumia.

Varkaudessa aiotaan tarttua ponnekkaasti asiaan ja tulevana syksynä järjestetään kaikkia kaupunkilaisia koskeva Varkaus liikkeelle-kampanja – viikko liikunnallisen elämäntavan ja hyvinvoinnin edistämiseksi 31.8.-.9. Tapahtumaviikon järjestäjinä ovat Varkauden kaupunki, Liikkuva koulu-hanke, Pohjois-Savon Liikunta ry sekä varkautelaiset yritykset yhdistykset ja seurat.

Nyt tarvitaan ideoita liikuntaviikon toteuttamiseen. Mikä on täydellinen liikuntaviikko, miten liikkumisen avulla voi syntyä iloa, oppimista ja yhteistyötä, mikä olisi unelma liikkumisesta…

Liikuntaideoita ja ideoita kampanjaviikosta voi lähettää sähköpostiosoitteeseen: paivi.malkki@varkaus fi

Varkaus liikkeelle-kampanja pohjautuu Mikkelissä viime syksynä järjestettyyn Täydellinen liikuntakuukausi-tapahtumaan. Varkaus liikkeelle-nettisivut avautuvat elokuun ensimmäisenä päivänä. Varkauden liikuntaviikon avajaiset pidetään keskuskentällä 31.8. klo 9.30.

Teksti ja kuva: Vesa Moilanen

Jätä kommentti