Vekaraohjelmaa koko viikoksi

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Jihuu…. Vekara-Varkaus-festivaaliviikko käynnistyi maanantaiaamupäivällä kaupungintalon kupeessa Itsenäisyyden puistossa. Sadepilvetkin malttoivat pysyä poissa ja aurinkokin välillä pilkisti avajaisten puistojuhlassa. Hienoa!

Lapsia, vanhempia, isovanhempia, tuttuja – iloista yhdessä oloa. Lehtevämiehen pitkä odotus oli ohi ja ohjelmantäyteinen Vekara-viikko oli edessä. Virallisesti viikon avasi Varkauden kaupunginhallituksen puheenjohtaja Minna Selkomaa, joka puheensa ohella muisti runsaslukuista piknik-väkeä Ihme ja kumma-laululla. Niin – maailmassa monta on ihmeellistä on asiaa…

Avajaisissa tavattiin myös Vekara-kummi, nukketeatteritaiteilija Katja Kähkönen ja Klovni Elviira ja Mukulele-yhtye musisoivat lastenlauluja. Avajaisissa nähtiin myös Könönpellon koulun Köpen Kyky 2015-finalisteja. Ja pihlajakummun alpakoita oli silitettävänä. Sekä paljon muuta.

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa… Sykkeessä-kaupunkilehti seuraa aktiivisesti Vekara-Varkaus-festivaaliviikkoa, josta juttua ja kuvasatoa on nähtävillä osoitteessa www.sykkeessa.fi

Teksti ja kuvat: Vesa Moilanen

Jätä kommentti