Retrosti cool Taito Shopissa

Kesäkuun ensimmäisenä päivänä Taito Shopissa avautunut Retrosti cool-näyttely pysäyttää kävijän ihastelemaan – mitä kaikkea pystytäänkään valmistamaan kierrätyskankaista ja -materiaaleista.

Myyntinäyttelyssä on paikallisten ja lähiseutujen käsityöläisten kierrätysmateriaaleista valmistettuja lasten ja aikuisten vaatteita ja asusteita sekä koruja. Väriloistoa, nostalgiaa, kangaskuoseja vuosikymmenien takaa. Tunikoita, lippiksiä, farkuista tehtyjä housuja ja hameita lapsille – ja paljon muita kivoja juttuja. Sähköjohdoista tehtyjä koruja, ”legopalikkakorviksia”, ”englanninlaktsikoruja” – ihan hengästyttää ideoiden runsaus. Niin – ja ”pullonkorkkiavaimenperiä” – vain muutamia mainitakseni.

Retrosti cool-näyttely täydentyy muun muassa kesäkasseilla. Näyttely on esillä elokuun loppuun saakka.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Teksti ja kuvat: Vesa Moilanen

Jätä kommentti