Lipposmarkkinat jatkavat koulukeskuksessa

Spread the love

Viimevuonna ensimmäisen kerran Rantasalmen koulukeskuksessa järjestetyt Lipposmarkkinat saivat hyvän vastaanoton, niin myyjien kuin kävijöidenkin keskuudessa.
Kylätieltä siirtyminen arvelutti järjestäjiä, mutta kylätien sulkeminen liikenteeltä, sekä siihen liittyvien viranomaismaksujen noustessa vuosi vuodelta, antoi aiheen paikan vaihtamiseen. Väljemmät kauppapaikat, sekä suuremmat ja avarammat katselutilat, saivat suurta kiitosta. Myös oheisohjelmat on helpompi järjestää avaran tilan johdosta.

Rantasalmen yrittäjien järjestämät markkinat yhteistyössä kunnan kanssa ovat järjestyksessään 33. ja tapahtumapäivä on lauantai 2.8. Talkoovoimin järjestettävä markkinatapahtuma on nimennyt työryhmän jolla on ollut toimintaa keväästä lähtien ja itse tapahtumassa on useita toimitsijoita. Tämän kesän Lipposmarkkinoilla myyjiä on likimain 100.

Lipposmarkkinat ovat tänä vuonna tuntia pitempään, eli klo 15 saakka. Juontajana toimii vuoden 2013 Manta, Kaisla Pirkkalainen, avaukseen kuuluvat fanfaarit ja puheet ovat klo 9. Päivän aikaan on lapsille ja lapsenmielisille ohjelmaa, Hotamolla ja Näppikääpästen esittämänä pari settiä ja esiintyjät kulkevat myös yleisön joukossa juttelemassa, viimevuotisella paikalla on myös pomppulinna. Tapahtumassa vierailevat teatteri Fennican hahmot Nummisuutareista, sekä on perinteinen Pekan ja Mantan valinta. Rantasalmen Golfin osastolla on haastekisa, johon on haastettu mm. kesäasukkaita.

Jätä kommentti