Kirjastolla rokkasi…

Spread the love

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Puitteiden ei tarvitse olla suuret, jotta saadaan aikaan mukava fiilis. Varkauden kaupungin Nuorisopalveluiden yhdessä kesätyötiiminsä kanssa järjestämä At The Library-iltapäivätapahtuma oli siitä oiva osoitus.

Kirjaston Koivikkopuiston puoleinen terassi toimi esiintymisareenana ja puiston nurmikolla oli kiva tavata kavereita ja vaikkapa kokeilla tietämystään kuuden visaisen kysymyksen tietovisassa.

Pistäytyessäni iltaviiden kieppeillä tapahtumassa, esiintymislavalle nousi Mudfield Platypus-bändi, jolta sai kuulla soljuvaa soitantoa. Mistä näitä bändejä oikein tulee – pohdiskelin entisenä paikallisradiomiehenä. Poikien musiikista tuli mieleen eräs perin maineikas bändi, jonka nimeä en kyllä uskalla tuoda esille…
Voitte arvailla.

Vesa Moilanen

Jätä kommentti