Helatorstain tapahtumissa kivasti väkeä

Spread the love

Vettä tuli taivaan täydeltä, mutta se ei menoa haitannut Helatorstaina. Warkaudenportin pihamaalla Varkauden Palvelus- ja Seurakoirat ry järjesti koirien Match shown. ”Match show on leikkimielinen eläinnäyttely, johon tavallisista näyttelyistä poiketen voivat osallistua kaikenikäiset ja -rotuiset eläimet, myös sekarotuiset.” Näin kertoo nykypäivän tietolähde Wikipedia.

Ja Taipaleen Kanavamuseolla avautui lähituotemyymälä eli lähipuoti, jossa on tarjolla monenmoista einestä ja käsitöitä.

Kanavamuseolle on vapaa pääsy ja Kanavamuseon kahvilasta saa sellaistakin herkkua kuin kalakukkoannoksia. Harvinaista herkkua on myös se, että saatavilla on kotiin viemisiksi kalaa – muun muassa savusampea. Lähipuodin avajaispäivänä väkeä oli liikkeellä hyvin – mahdollisesti kiitos sadepäivän.

 

Vesa Moilanen

Jätä kommentti